Popodusche 2.0

De DoucheWC van Duitse signatuur is nu leverbaar.
Exclusief bij Bidetdouche.nl

Het meest recente model van het Duitse bedrijf Popodusche: De Popodusche Pro 2.0. Dit is het meest geavanceerde model uit de product reeks. Volledig ontworpen in Duitsland op basis van meer dan 15 jaar DoucheWC ontwikkeling. Dit geïntegreerde Douchetoilet biedt u alle functies, is zeer betrouwbaar, maakt gebruik van de laatste technieken en is vervaardigd in één van de meest moderne DoucheWC productiefaciliteit ter wereld, onder Duitse kwaliteitsbewaking.

Het resultaat mag er dan ook zijn: Deutsche grundlichkeit, Solide componenten en een strak Europees Design. Toch een Hollands prijskaartje, want Popodusche heeft er naar gestreefd om de prijs zo fair en betaalbaar mogelijk te houden. Door de combinatie van jarenlange ervaring, eigen productie en productkennis is het gelukt om een prijsstelling te realiseren die voorheen onmogelijk was. Als grootse DoucheWC Center van de Benelux zijn wij daarom trots dat we dit innovatieve hoogwaardige Douchetoilet als enige in Nederland en Belgie mogen voeren.

Zowel de Popodusche Pro 2.0 als Eco 2.0 doen op geen enkel vlak onder voor de DoucheWC's van de grotere merknamen. Design, materialen en electronische componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

DE Popodusche 2.0
Pro & Eco

Popodusche 2.0
Pro & Eco

Het meest recente model van het Duitse bedrijf Popodusche: De PopoduschePro 2.0. Dit is het meest geavanceerde model uit de product reeks. Volledig ontworpen in Duitsland op basis van meer dan 15 jaar DoucheWC ontwikkeling.

Dit geïntegreerde Douchetoilet biedt u alle functies, is zeer betrouwbaar, maakt gebruik van de laatste technieken en is vervaardigd in één van de meest moderne DoucheWC productiefaciliteit ter wereld, onder Duitse kwaliteitsbewaking.

Popodusche 2.0 Pro

Het resultaat mag er dan ook zijn: Deutsche grundlichkeit, Solide componenten en een strak Europees Design.

Toch een Hollands prijskaartje, want Popodusche heeft er naar gestreefd om de prijs zo fair en betaalbaar mogelijk te houden.

Door de combinatie van jarenlange ervaring, eigen productie en productkennis is het gelukt om een prijsstelling te realiseren die voorheen onmogelijk was.

Als grootse DoucheWC Center van de Benelux zijn wij daarom trots dat we dit innovatieve hoogwaardige Douchetoilet als enige in Nederland en Belgie mogen voeren.

popodusche Eco

Zowel de Popodusche Pro 2.0 als Eco 2.0 doen op geen enkel vlak onder voor de DoucheWC's van de grotere merknamen.

Design, materialen en electronische componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Popodusche nachtlicht

Ook heeft de desiger van POPODUSCHE 2.0 aan de nachtelijke uurtjes gedacht.

De popodusche is voorzien van een zeer verfijnd oriënterend nachtlicht zodat u s'nachts geen fel licht aan hoeft te doen om naar het toilet te gaan

Alle functies in een oogopslag

POPODUSCE 2.0 Pro & ECO

ontdek de POPODUSCHE 2.0 in onze showroom

En laat u overtuigen!

Zowel de Popodusche Pro 2.0 als Eco 2.0 doen op geen enkel vlak onder voor de DoucheWC's van de grotere merknamen. Design, materialen en electronische componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit.