Laufen Cleanet Riva

Geen compromis. De beste DoucheWC ter wereld. Bidetdouche gunt u het beste

Laufen Cleanet Riva en Navia

De voordelen van kopen bij de Laufen gecertificeerd Laufen Partner Bidetdouche

We nodigen u van harte uit om de zinderende frisheid van de Riva zelf te ervaren in onze showroom. Dat geeft u gelijk de gelegenheid om oprecht en deskundig voorgelicht te worden over de unieke eigenschappen van de Riva en zeker niet onbelangrijk: De onovertroffen service van Laufen Nederland. Want als bezitter van een Laufen DoucheWC kunt u rekenenen op uitmuntende service & ondersteuning, tot ver na de aankoop.
Wij bij Bidetdouche weten van onze klanten inmiddels dat zij al heel snel eigenlijk geen dag meer zonder een DoucheWC kunnen. Dus in het uitzonderlijke geval dat er een storing optreedt wenst men altijd een directe adequate oplossing. Bij Laufen bent u daarvan verzekerd. De kwaliteit en snelheid van de support, ook direct bij u thuis, is de beste in ons land. Bidetdouche is gecertificeerd Laufen Partner en kan u daarom altijd direct helpen bij een storing in directe samenwerking met Laufen Nederland.

Laufen Riva en Navia

De naam prikkelt en jaagt de verwachtingen al direct behoorlijk op: RIVA. Inderdaad, vernoemd naar de iconische speedboot.

Niet dat de RIVA je snel van je toilet zal jagen. Integendeel, het comfort, het solide gevoel, het fenomenale uiterlijk en last but not least: De perfecte reiniging zullen van je toiletbezoek juist een aangenaam wellness moment maken. Een moment van rust waarna je schoon en fris je dag vervolgt.

Laufen is rijkelijk laat met de introductie van haar Douchetoilet, maar met goede reden.

Het eigenzinnige Zwitsere bedrijf trekt haar eigen plan
en laat zich niet verleiden door concurrentie of hype om een product gehaast te lanceren.

Laufen Riva in Mat Wit

Het Zwitserse Laufen is volgens kenners de beste toilet maker van Europa. Er is geen bedrijf dat de kunst van het bakken van het keramiek zo verstaat en tegelijkertijd de vormen en belijning op ongeëvenaarde wijze weet te stylen. Designer Laufen brengt haar eigen DoucheWC op de markt. En heeft er inmiddels een Mat Wit en Mat Zwart design aan toegevoegd.

Uiteraard hebben wij van Bidetdouche Laufen's Douchetoilet aan een rigoreuze test onderworpen. Er zijn enkele perifere functies weggelaten zoals een verwarmde zitting en droging. Dat zou als een gemis kunnen worden ervaren, maar dit gemis slaat snel om als je deze DoucheWC ervaart. Laufen zet wat ons betreft de nieuwe standaard en speelt vooralsnog alleen in hoogste competitie waar de tegenstanders nog niet op het veld zijn verschenen.

Laufen Riva in
Zwart mat design

Laufen voegt met de Riva een nieuwe optie toe aan het extreme High End van het palet aan DouchWC's.
Zich beperkend tot de vitale bidet functies en op een geen enkel vlak toegevend aan design compromissen vormt de Riva een klasse op zich. De superieure keramiek, unieke bakking en anti hecht coating (LCC) van het closet zoals eigenlijk alleen Laufen dat in de vingers heeft, is uiteraard het minste dat u kunt verwachten

Laufen Navia

Cleanet Navia - ingetogen design, uitgesproken gebruiksvriendelijk.

Een overtuigende douchewc-oplossing van sanitairspecialist LAUFEN. De Cleanet Navia is in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd.

ALLE FUNCTIES IN EEN OOGOPSLAG

voor de Laufen Riva