Japans Toilet

Wat is dat eigenlijk een Japans Toilet en waarom wordt het zo genoemd?

U kunt het zien als een moderne versie van het Franse Bidet, maar niet als apart toilet maar geïntegreerd in het reguliere toilet.

En uiteraard in Japanse stijl voorzien van vele functie, die je op een ouderwets bidet niet vindt, zoals een bewegende sproeikop, een vaginale Douche functie, een föhn en afhankelijk van het type DoucheWC nog veel meer opties. Nu gebiedt de eerlijkheid te vermelden dat de elektronische DoucheWC eigenlijk een Zwitserse vinding is, maar omdat Japan dit product als eerste massaal heeft omarmd is de term ‘Japans Toilet’ ontstaan.

Zou u zelf ook een zalig Japans Toilet wensen, dan zijn we u uiteraard graag van dienst.Bij Bidetdouche.nl vindt u alle modellen Japans toilet van alle toonaangevende merken.

Functionaliteiten Japans Toilet

Zoals gezegd kenmerkt een Japans toilet zich door de vele functionaliteiten die het te bieden heeft. Zodoende kan het toilet helemaal worden afgestemd op de wensen van de gebruiker. Deze instellingen kunnen zelfs worden aangepast aan de eisen van de individuele gebruiker en als profiel worden ingesteld. Of je nu graag een voorverwarmde bril, een milde of juist harde straal wil of een droogblaas systeem. Alles is mogelijk en bij Bidetdouche kunt u discreet alle functionaliteiten uitproberen om voortaan precies te weten wat u het meest bevalt.

Japans toilet kopen bij Bidetdouche.nl

Wil u een Japans toilet kopen? Dan doet u er verstandig aan dit bij Bidetdouche.nl te doen. Niet alleen zijn wij al jarenlang specialist op het gebied van douche wc’s, maar hebben wij ook nog eens een showroom waar u gerust een Japans toilet kunt bekijken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u besluit een japans toilet te kopen. Liever nog even contact met onze klantenservice voordat u bij de showroom komt? Neem dan vooral contact met ons op. +31(0)702210066 of een e-mail zenden naar info@bidetdouche.nl Wij staan graag tot uw beschikking!

DIRECT EEN AFSPRAAK BOEKEN IN ONZE SHOWROOM ?

Book an appointment using Setmore