Ruilen & Retourneren

Recht van Retour

Het 'recht van retour' is de officiele Webshop Etiquette waarbij u als consument binnen 14 dagen na ontvangst uw aankoop ongedaan kunt maken. De kosten voor het retour sturen van het produkt zijn voor eigen rekening, maar u kunt gebruik maken van de 'retour afzender' mogelijkheid waardoor er geen kosten zijn voor u. Het product moet in originele verpakking geretourneerd worden, ongebruikt zijn en de verpakking en materialen mogen niet beschadigd zijn. De verpakking mag geopend zijn geweest uiteraard en de producten uitgepakt geweest. Neem, wanneer u gebruik wilt maken van dit recht, even contact met ons op zodat er geen verwarring ontstaat over uw retourzending.

Het aankoopbedrag zal binnen 7 dagen na ontvangst van het retour gestuurde product worden terug betaald. (indien reeds betaald).

 

Wettelijke bepaling

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode'. Bidetdouche hanteert conform deze bepaling een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag de consument de koop ontbinden door een beroep te doen op het retourrecht. Nadat de koop ontbonden is heeft de consument opnieuw 14 dagen de tijd het product op eigen kosten te retourneren. Tarieven pakketzending (PostNL): 0 – 10 kg: € 6,95 10 – 30 kg: € 13,25 Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt te zijn. Nadat wij het product ongeschonden en in de originele verpakking hebben ontvangen storten wij het door u betaalde aankoopbedrag, binnen 7 dagen terug op uw rekening. Zie hierboven een indicatie van de tarieven voor pakketverzending.