Geberit AquaClean

Een hoogwaardige DoucheWC, een scherpe prijs!

Geberit AquaClean douchewc’s maken van uw badkamer een wellness oase.

Naargelang het model kunt u zichzelf verwennen met verfrissende extra’s en verschillende aanvullende functies: de oscillerende douche-instelling optimaliseert de reiniging door middel van heen- en weerbewegingen, de pulserende massagefunctie werkt stimulerend en de ladydouche biedt de vrouw een milde en natuurlijke intieme hygiëne. De aangename luchtzuiveringsfunctie en de praktische afstandsbediening maken de wellnesservaring van Geberit AquaClean compleet.

Mera, Sela, Tuma

reiniging met water in drie varianten

Optimale en vederzachte reiniging

Alle Geberit AquaClean douchewc's reinigen u met water op lichaamstemperatuur. De aangename en vederzachte WhirlSpray douchestraal biedt optimale hygiëne en een uniek gevoel van frisheid. De Geberit AquaClean Mera, Sela en Tuma zijn voorzien van de WhirlSpray douchetechnologie. Afhankelijk van het model zijn er naast de aangename douchestraal nog andere comfortfuncties beschikbaar.

De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Geberit AquaClean WhirlSpray

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard

AquaClean Mera – buitengewoon briljant

AquaClean Mera – buitengewoon briljant

De Geberit AquaClean Mera Comfort is met zijn elegante design de meest
verkochte douchewc in Europa en zet de nieuwe standaard. Technologie,
comfort en design zijn op hun best en maken alle hoge verwachtingen
waar.

AquaClean Sela – intelligente elegantie

Geberit AquaClean Sela maakt indruk met een elegant en tijdloos design.
Dankzij de hoogwaardige materialen en de strakke vormgeving past de
douchewc in elk badkamerinterieur.

AquaClean Tuma – verrassend veelzijdig

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte allrounder. De Comfort-variant is optimaal voor wie belang hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.

AquaClean Mera vloerstaand

Met de Geberit AquaClean Mera vloerstaande douchewc hebben we er alles aan gedaan om de zelfstandigheid van mensen met lichamelijk beperkingen zo veel mogelijk te bevorderen. De vloerstaande Mera is daarom zeer geschikt voor iedereen met minder bewegingsvrijheid. Zo verlichten we de werkdruk van het verplegend personeel maar bieden we ook comfort in de privé-badkamer thuis.

De producthighlights
Alle functies in een oogopslag

Zo kunt u de douchewc bedienen

Afstandsbediening

Intuïtieve bediening is dé gedachte achter de afstandsbediening. Alle instellingen kunnen met slechts één hand worden verricht. Het display
aan de achterzijde maakt het mogelijk om de profielinstellingen aan te passen en geeft aan wanneer een ontkalking vereist is.

AquaClean wandpaneel

Wandbedieningspaneel

Het bedieningspaneel is vrij plaatsbaar en kan draadloos aan de muur vastgeschroefd of vastgelijmd worden. De belangrijkste functies van de douchewc kunnen eenvoudig en intuïtief worden bediend. Bij de planning hoeft geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, aangezien het op batterijen werkt. Een verbinding met de douchewc-besturing is via Bluetooth mogelijk. Het bedieningspaneel is
voorzien van een glazen oppervlak dat eenvoudig gereinigd kan worden en is verkrijgbaar in zwart en wit.

AquaClean App

App

Met de Geberit Home app kan de AquaClean Mera eenvoudig en comfortabel worden bediend. Naast de afstandsbedieningsfunctie is de app uitgerust
met andere instellingsmogelijkheden. Zo kunt u met de app bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen mee op reis nemen en voor andere AquaClean Mera-producten gebruiken. De app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store en in de Google Play Store.