Vitra

Vitra V-Care DoucheWC in Prime, Comfort en Essential uitvoering.

Alles klopt aan de V-Care DoucheWC. Vitra heeft de juiste balans gevonden in functie en design.

Een breed pallet functies: Voorzien van instelbare douchestraal, regelbare waterdruk, instelbare watertemperatuur, ladydouche, zitvlakdouche, automatisch heen en weer bewegen van de douchestraal, automatisch pulserende waterdruk, föhn met instelbare temperatuur, verwarmde zitting met instelbare temperatuur, automatisch openen en sluiten

De Vitra V-care Prime douchewc

is de meeste recente DoucheWC uit de V-care lijn van Vitra.

Dit is de VitrA V-Care Prime 2021, de opnieuw verbeterde versie van de V-Care Comfort 1.1. Met deze nieuwe V-Care Prime zet VitrA weer een nieuwe stap richting de toekomst door de oudere 1.1 versie op meerdere vlakken te verbeteren en deze uit te breiden met een smartphone app. En net zoals alle DoucheWC zijn de water- en stroomaansluitingen volledig geintegreerd in het randloze wandcloset. Deze DoucheWC is compatible met ieder regulier inbouwreservoir.

V-Care Prime

Douchetoilet van Vitra. Compleet, doordacht en fraai design.

Met de V-care Prime van VitrA bent u verzekerd van de allernieuwste technieken op het gebied van douche wc’s. Comfort en hygiëne in optima forma! Met de afstandbediening kunt u de douche wc volledig naar uw eigen wensen instellen; het type straal, de kracht van de straal, de temperatuur en de föhn. Toegevoegde features zijn: 

.VitrAClean

.VitrAflush 2.0 

.VitrAHygiene.

De V-care van VitrA is bovendien uitgevoerd in een rim-ex versie waardoor de wc eenvoudig schoon te houden is en bacteriën geen kans krijgen.

Vitra V-Care Essential 1.1 Douchetoilet

De V-Care Essential Douche-WC is weliswaar de basis Douchetoilet uitvoering uit de V-care lijn van Vitra, maar is toch bijzonder compleet. De V-care Comfort is de meestecomplete DoucheWC uit de V-care lijn van Vitra. Vitra heeft geen concessies gedaan en is er in geslaagd een zeer breed pallet aan functies te vangen in een subliem ontwerp.
Techniek, uiterlijk, comfort en uiteraard hygiëne zijn compromisloos gecombineerd in een Douche-WC die het uiterlijk heeft van een regulier wandcloset.

Alle componenten zijn volledig geïntegreerd in het keramiek en worden bediend via de afstandsbediening.

Vitra V-Care Comfort

De VitraCare is Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: De Economy uitvoering Essential en de meest complete Comfort versie met additionele wellnessfuncties.

V-Care. Douchetoilet van Vitra. Compleet, doordacht en fraai design.

De V-care van VitrA is bovendien uitgevoerd in een rim-ex versie waardoor de wc eenvoudig schoon te houden is en bacteriën geen kans krijgen.

Onderscheidende functie: Voorzien van instelbare douchestraal,ladydouche,regelbare waterdruk, instelbare watertemperatuur, automatisch heen en weer bewegen van de douchestraal, automatisch pulserende waterdruk, fohn met instelbare temperatuur, verwarmde zitting met instelbare temperatuur, automatisch openen en sluiten.

Ontdek de Vitra V-Care in onze showroom

En laat u overtuigen!

Uiteraard is de garantie bij Bidetdouche op dit product standaard 3 jaar. Hier hoeft u dus geen aanvullende 'modules' voor aan te schaffen. Met de V-care Prime van VitrA bent u verzekerd van de allernieuwste technieken op het gebied van douche wc’s. Comfort en hygiëne in optima forma! Met de afstandbediening kunt u de douche wc volledig naar uw eigen wensen instellen; het type straal, de kracht van de straal, de temperatuur en de föhn. Toegevoegde features zijn: VitrAClean, VitrAflush 2.0 en VitrAHygiene. De V-care van VitrA is bovendien uitgevoerd in een rim-ex versie waardoor de wc eenvoudig schoon te houden is en bacteriën geen kans krijgen.