Monolith Popodusche Design Opbouwreservoir

€ 595,00
Op voorraad
SKU
Monolith Popodusche Design Voorzetreservoir
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 419.6 KB)
Popodusche-Monolith-Productblad

Popoduche Monolith Reservoir. De Elegante & slimme manier om uw Wandcloset of DoucheWC te monteren

Soms is het onmogelijk of onwenselijk om een reservoir achter de wand te verbergen. Dan biedt het Popodusche Sanitair element de oplossing: die vervangt zichtbare reservoirs en verbergt op een geraffineerde manier alle sanitaire techniek achter een hoogwaardig glazen front. De Popodusche Moduele kan snel en eenvoudig op de bestaande water- en afvoerleidingen worden aangesloten bij de renovatie van uw badkamer en is ideaal met zowel de Popodusche DoucheWC's als ook alle Douchetoiletten van andere merken te combineren. Het schitterende design is niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. In 4 varianten: Wit Glas, Zwart Glas en met electronische of handmarige bediening. 

  • Geïntegreerd reservoir
  • Het reservoir en de sanitaire technologie zijn elegant verborgen.
  • Minimalistisch design
  • Een stijlvol alternatief voor een wc met reservoir vóór de wand.
  • Eenvoudige montage
  • Handig voor vernieuwings- en renovatiewerkzaamheden.
  • Hoogwaardig Aluminium Frame
  • 8 mm sterk Veiligheidsglas (ESG Sicherheitsglas)
  • 3 Liter kleine spoeling (instelbare hoeveelheid: 2,5 - 3,5 Liter)
  • 6 Liter grotespoeling (instelbare hoeveelheid:  4,5 - 7,5 Liter)

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of