Bidet Onderdouche

€ 49,00
Op voorraad
SKU
HL22

Slimme Onderdouche voor toilet

Onderdouche die past op ieder toilet en onder iedere bestaande toiletbril. Nieuw design met laag profiel en volledig interne metalen mechaniek. Zowel de waterdruk als de positie van de sproeikop zijn op het bidet regelbaar. U heeft dus een goede controle over de reinigende waterstaal.  Van een krachtig tot mild voor zowel een effectieve anale reiniging en vaginale spoeling. De HL22 heeft een laag profiel en heeft een stevige constructie. Een slimme en voordelige manier om een bidet functie aan uw bestaande toilet toe te voegen. Geen electra nodig.

Bidet Specificaties: 

  • Past op ieder toilet
  • Past onder iedere bestaande toiletbril
  • Zelfreinigende sproeikop
  • Regelbare waterdruk
  • Compacte goed reinigende straal
  • Positie van de sproeikop instelbaar! 
  • Zware kwaliteit kunstof
  • Geen electra nodig
Meer informatie
Bidet functie (anale reiniging) Ja
Warm Water Nee
Lady douche (vaginale reiniging) Ja
Instelbare Watertemperatuur Nee
Massage / Pulsatie Nee
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte zithoogte onveranderd. Wordt geplaatst onder bestaande bril
Met Reservoir nee
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 4 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/4"
Kleur Alpine White
Electra nodig Nee
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Anti Bacteriele Sproeikop Nee
Type Bediening Zijpaneel
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 125mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Vuilafstotend Nee
Garantie 2 Jaar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

Gerelateerde Posts