Onze Zuiderburen keuren de DoucheWC..

Onze Zuiderburen keuren de DoucheWC..

<<< Bidet Nieuws

Een Belg is, meer nog dan de Nederlander, conservatief ingesteld. Niet impulsief en laat zich minder snel door de waan van de dag opjagen dan de Nederlander.

Als het dan gaat om een onderwerp als anale reiniging, om het beestje maar even bij zijn naam te noemen, zal men toch van goede huize moeten komen om een Belg te overtuigen dat dit ook anders kan: Een veel prettiger en hygienischer manier dan vegen met papiertje!

Die missie hebben wij van Bidetdouche op ons genomen. Vanuit ons schitterend DoucheWC Experience Center te Lommel trachten we onze taalgenoten, en uiteraard ook Walloniers het voordeel en comfort te laten ontdekken van zo'n weldadig waterstraaltje.

Gelukkig blijven we niet onopgemerkt. TV Limburg heeft de DoucheWC aan een test onderworpen en stelt de vraag: 'Is zo'n Douche WC nou een luxe product of zou dit gewoon onderdeel moeten zijn de dagelijkse hygiene?'  Die vraag wordt beantwoord in deze uitzending, kijkt u even op uw gemak en wanneer u weer eens in het kleinste kamertje bent, stelt u zich dan eens de vraag 'Zou ik zelf nou ook niet zo'n comfortabele Douche WC of Toiletdouche verdienen?'