Bidet en Douche WC op TV Limburg Belgie

Bidet en Douche WC op TV Limburg Belgie

<<< Bidet Nieuws

TV Limburg Belgie had kennis genomen van ons splinternieuwe DoucheWC Experience Center te Lommel, in het hart van de regio.

Er is recentelijk in Belgie veel media aandacht voor (wat wij in West Europa als nieuwe vorm beschouwen) maar wat feitelijk mondiaal de standaard is: Reinigen met water na het doen van je behoefte. Nu is het waar dat er vele nieuwe opties ontwikkeld zijn die er vroeger niet waren. Al deze opties vindt u in onze nieuwe Showroom te Belgie, en uiteraard ook in onze Nederlandse toonzaal te Rijswijk (bij Den Haag)

Onze General Manager Belgie, onze waarde collega Philip Lewandowski wordt in deze uitzending bevraagd over de voordelen, mogelijkheden en toegevoegde waarde van zo'n sproeier in je toilet. We hadden het in Nederland niet beter kunnen formuleren. Kijkt u even naar deze uitzending en wordt iets wijzer over het nut & comfort van een Douche WC. Want zonder te overdrijven kan ook uw leven een stuk comfortabeler en hygiënischer worden, door simpelweg een waterstraaltje toe te voegen aan uw toilet!