Axent One Douchetoilet. Perfectie in DoucheWC design werd nog nooit zo dicht benaderd

Axent One Douchetoilet. Perfectie in DoucheWC design werd nog nooit zo dicht benaderd

<<< Bidet Nieuws

Axent One Douchetoilet

Axent heeft al vele jaren ervaring in de productie van zowel keramiek als DoucheWC componenten. Grote namen in de Douche-WC markt maken sinds jaar en dag gebruik van de expertise & ervaring van Axent. Het was een logische stap om al die kennis en kunde in te zetten voor een eigen DoucheWC lijn. Die stap heeft Axent gezet en het resultaat is niet minder dan verbluffend. De Axent One is adembenemend mooi en lijkt in niets meer op een traditionele DoucheWC. Het design is van een schoonheid waar menig 'gewoon' toilet niet in de buurt komt.

Axent heeft er naar gestreefd een douchetoilet te ontwikkelen met een rustieke ingetogen uitstraling met het uiterlijk van een regulier wandcloset. De bediening van de bidet functies is hierbij zo minimalistisch mogelijk gehouden. Alle functies zijn daarvoor gevangen in één fraaie RVS knop die een zeer natuurlijke en intuïtieve biedt. Er is eigenlijk geen handleiding nodig om het bidet exact te laten reinigen zoals jij dat wilt. Uiteraard betekent de afwezigheid van allerhande knopjes dat de schoonheid van de Axent DoucheWC in al zijn eenvoud veel beter tot zijn recht komt.

Vanaf eind november 2016 kunt u de Axent One en One Plus in onze showroom bekijken en uiteraard werkend zien. Bidetdouche.nl heeft de Nederlandse retail primeur. U bent van harte welkom.