Villeroy & Boch ViClean U+

€ 2.775,00
Niet op voorraad
SKU
4643E8R1
Een vraag stellen ?

2 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Het korte antwoord is: Ja. Dat kan altijd. Hoe de wateraansluiting wordt gemaakt hangt af van uw wensen of van het tyoe toilet dat u heeft: Staand (met de stortbak aan de wand), DuoBlok (met het reservoir op de het toilet) of Wandhangend (met een inbouwreservoir achter de wand). Klik op uw type toilet in deze vragenlijst voor de beschrijving van de installatie die past bij uw type toilet.

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

14 Veelgestelde vragen Villeroy en Boch ViClean

Met enkele kliks antwoord op uw vragen vinden! Hier vindt u een groot aantal antwoorden over Villeroy & Boch ViClean

Het stroomverbruik is sterk afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en hun gebruiksgewoontes. In het algemeen kan worden gezegd dat het verbruik op het niveau van gangbare moderne huishoudelijke apparaten ligt. Het grootste deel daarvan komt voor rekening van de zitverwarming als comfortfunctie.
Bij een traditionele wc-zitting wordt de belasting opgevangen via de op de keramiek bevestigde scharnieren. Bij ViClean liggen de scharnieren op een hoger punt binnen de kunststofbehuizing. Frequente belasting van het deksel kan de levensduur van de scharnieren negatief beïnvloeden.
Meer informatie over functies kunt u vinden onder de tabjes "Gegevens" en "Meer Informatie" en u kunt ons uiteraard telefonische bereiken op (+031) 070 2210066 wij staan u graag te woord.

ViClean-L

 • Bij ViClean-L kunnen de zitting en het deksel handmatig worden geopend.
ViClean-U heeft een geïntegreerde bewegingsmelder en opent het deksel bij het naderen van het toilet automatisch. Het deksel gaat bij niet-gebruik na ca. 90 seconden dicht.
Ja. Beide ViClean-modellen beschikken over de innovatieve Soft Closing Technologie, die zorgt voor zacht en geruisloos sluiten van deksel en zitting.
Nee, de ViClean-opbouw wordt vast gemonteerd en dient niet zonder deskundige hulp zelf te worden gemonteerd of gedemonteerd. De ViClean-opbouwen passen alleen op de hiervoor bestemde keramiek van Villeroy & Boch.

· ViClean is de perfecte combinatie van toiletzitting en bidet.
· ViClean maakt deel uit van de productgroep douchetoiletten resp. elektronische bidetzittingen.
· ViClean reinigt na het toiletgebruik de intieme zones zachtjes door middel van een warme waterstraal.
· ViClean schuift hiertoe een sproeier uit, die de huid gericht schoonmaakt.
· ViClean-U droogte de intieme zones na de reiniging met een warmeluchtföhn.

ViClean-L overtuigt door een organisch, op de contour van een blad geïnspireerd design en creëert met een indrukwekkende lichtheid een evenwicht tussen esthetiek en functie. Het douchetoilet werd ontwikkeld in samenwerking met Daniel Debiasi en Federico Sandri, oprichters van de gerenommeerde designstudio Something.

ViClean-U staat voor high-tech in perfectie. Het douchetoilet biedt de hoogste mate van hygiëne, comfort en efficiency en combineert de ultieme premium-technologie met een puristisch, compact design. ViClean-U werd ontwikkeld in samenwerking met TOTO, het toonaangevende technologiebedrijf wat betreft douchetoiletten op de Aziatische markt.

Ja. De ViClean-opbouw wordt vast gemonteerd en dient niet zonder deskundige hulp zelf te worden gemonteerd of gedemonteerd. De ViClean-opbouwen passen alleen op de hiervoor bestemde keramiek van Villeroy & Boch.

De prijs van ViClean is hoger dan die van een normale wc-zitting. Een vergelijking tussen beide producten gaat echter mank, omdat het douchetoilet een groot aantal douche-, comfort- en hygiënefuncties biedt – voor een surplus aan reinheid en welbevinden.

ViClean en het bijpassende keramiek-toilet is verkrijgbaar in de kleur Wit Alpine. De oppervlakteveredeling CeramicPlus van Villeroy & Boch vergemakkelijkt de reiniging van het toilet.

Materiaal en materiaaleigenschappen:

 • Zitting en deksel: ABS
 • Behuizing (zichtbare delen): ABS
 • Toiletzitting en sproeier: gepatenteerde vuilafstotende materiaaltechnologie
 • ABS: hoge warmtegeleiding voor verwarming van de zitting

Iedereen kan ViClean gebruiken. Aan kinderen moet het gebruik van ViClean worden uitgelegd voordat ze er gebruik van maken.

Bij ViClean-L kunnen maximaal twee gebruikersprofielen worden ingesteld en opgeslagen. Ze kunnen op elk gewenst moment met een toetsdruk worden opgeroepen.

Keramiek & Techniek in perfecte harmonie.. ViClean U van Villeroy & Boch. 

Alle electronische componenten zijn door Toto vervaardigd. Toto is de uitvinder van de DoucheWC en maakt sinds begin jaren '80 haar bekende Washlet modellen. De ervaring van de decennialange ontwikkeling is door Villeroy & Boch toegepast in de ViClean U.  Uiteraard is het design naar Europese maatstaven vormgegeven en vormt een naadloze combinate met het SubWay 2.0 wandcloset, waarbij alle kabels intern zijn weggewerkt.

Het resultaat:  De perfecte combinatie tussen hoogwaardig keramiek en state of the art technologie in DoucheWC techniek. Een perfecte reiniging & droging en een lust voor het oog!

Toto beschikt over de meest gevanceerde productie faciliteit ter wereld. Het is met afstand de grootste DoucheWC fabrikant ter wereld. De ViClean U+ is daardoor net zo betrouwbaar en levert even goede prestaties als de duurdere Toto modellen. Gecombineerd met het fraai SubWay 2.0 closet beschikt u zo het beste van 2 werelden: De beste DoucheWC techniek uit Japan en een Europees design closet.

 

Doorslaggevende Eigenschappen van de ViClean U+ Subway DoucheWC

Comfort

 • Ultieme afstemming van keramiek met douchewc waarbij het minimalistisch design behouden blijft
 • Gepatenteerde Ballon Jet-technologie voor een bijzonder zachte waterstraal en efficiënt energieverbruik met een effectieve reiniging. De waterstraal combineert een aangenaam mild gevoel, met een uiterst krachtig reinigende werking
 • Zitting en Deksel openen automatisch of kunnen worden bediend met de afstandsbediening.

Efficiëntie en duurzaamheid

 • Actieve bescherming van het drinkwater door de conform EN 1717 geïntegreerde terugstroombeveiliging. Hiermee bespaart u een aparte veiligheidsvoorziening en dus extra kosten
 • De directflush Maximale besparing van water en stroom dankzij "Ballon Jet-technologie": het waterverbruik bedraagt bij de wasfuncties slechts 270-430 ml/min. Het verbruik van traditionele douchetoiletten is met 500 - 3000 ml/min. aanzienlijk groter. Tevens is ViClean-U+ bij een gelijk reinigingseffect tot zeven keer efficiënter
 • Het water wordt verwarmd alleen op het moment dat het nodig is door middel van een Flow Heater. Warmwaterbereiding door middel van energie-efficiënte geiser, die slechts de benodigde hoeveelheid water verwarmt

Hygiëne

 • Gepatenteerde, vuilafstotendemateriaaltechnologie voor optimale hygiëne dankzij antibacteriële werking. Het oppervlak is zo minimaal poreus dat bacteriën zich niet in micro holtes kunnen nestelen. Dit maakt elke spoelbeurt werkelijk effectief en schoonmaken is hierdoor extreem gemakkelijk
 • De Subway 2 heeft een Ceramic+ coating: Anti hechtlaag die, zoals de naam vermoedt, zorgt dat vuil en bacterieren zich vrijwel niet aan het oppervlak kunnen hechten.

 

SPECIFICATIES:

 • Douchefunctie achter (instelbare watertemperatuur)
 • Lady Douche voor (dames) (instelbare watertemperatuur)
 • Direct verwarmde waterstraal
 • Aanpasbare waterdruk
 • Aanpasbare temperatuur
 • Instelbare sproeikop
 • Hygiënische föhn warm
 • Verwarmde toiletbril
 • Soft Close zitting & bril
 • LED night light
 • Luxe afstandsbediening
 • Automatische zelfreinigingsfunctie
 • Persoonlijkr voorkeursinstellingen
 • Deo functie / Geurfiltering
 • Oscillerende waterstraal
 • Masserende waterstraal
 • Bril opent en sluit automatisch
 • Zelfdiagnose
 • Verborgen water & electraleidingenMeer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Ja
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
Zithoogte 405mm
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler n.v.t Directe Verwrming (Flow Heater)
Minimale Waterdruk 1 Bar
Maximale Waterdruk 8 Bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur True White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 960 watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 375mm
Diepte 565mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Ja
Automatisch openende bril Ja
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar

Gerelateerde Posts