Squatty Potty Design Krukje

€ 49,95
Op voorraad
SKU
pottystool

Squatty Potty Stool Animatie

Squatty Potty Design Krukje

De juiste houding is van belang als u plaatsneemt op het toilet. We zitten in een onnatuurlijke houding, vooral bij een verhoogd toilet. Uw darm ontsluit veel beter in een hurkhouding. Zo zijn we geëvalueerd in duizenden jaren. Door uw voeten te plaatsen op dit speciaal hiervoor ontworpen trede, zult u merken dat u beter en vollediger ontlast.

Op het eerste gezicht lijkt dit wellicht een kleine, misschien zelfs overbodige aanpassing. Maar het maakt een wereld van verschil of u dagelijks volledig ontlast of dat er steeds een gemiddelde 20% achterblijft in de darmen. En door een hurkhouding aan te nemen, of in dit geval uw voeten op een krukje te plaatsen bereikt u die volledige ontlasting. Het is net als een reiniging met een waterstraal. Als je het comfort en gezondsheidsvoordelen hebt ervaren wil je nooit meer zonder.

 

De voordelen op een rij:

✓ Betere darmgezondheid
✓ Minder last van verstopping
✓ Niet meer persen (en dus minder kans op bijvoorbeeld aambeien)
✓ Een opgelucht gevoel
✓ Je bekkenbodemspieren ontspannen tijdens het plassen


Hoe werkt het?

  1. Zet de Squatty Potty onder je toilet
  2. Trek hem tevoorschijn als je naar het toilet moet
  3. Ga op het tolet zitten en zet je voeten erop
  4. Doe je behoefte
  5. Wil nooit meer iets anders


Waarom geen gewoon krukje?
Deze Squatty Potty is weliswaar een fractie duurder dan een goedkoop plastic krukje. Maar het is het meer dan waard. De goede hoogte voor je toilet garandeert dat je vanzelf de juiste hurkhouding aanneemt. Daarnaast is de Squatty Potty natuurlijk beter gevormd dan een 'gewoon' krukje zodat je echt de hurkhouding kunt nabootsen (in plaats van alleen je knieëen omhoog te doen). Door het antislipoppervlakte voor je voeten en antisliprubbers onder de poten glijden je voeten en het krukje niet weg. Door de vorm past de Squatty Potty volledig onder je toilet, staat hij dus niet in de weg en last but not least ziet dit model er natuurlijk een stuk eleganter uit dan een 'gewoon' krukje.

 

Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.