Showroom

Bidetdouche.nl

Het grootste DoucheWC Center
van de Nederland !

Wij zijn u graag van dienst, zowel online als in onze showroom. Wij bieden een ruim aanbod aan van douchetoiletten en handdouches van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen. In onze showroom kan u de verschillen en accenten van verschillende douchetoiletten bekijken en deze zelf ervaren.
Als Dealer van GROHE, Geberit Aquaclean, Villeroy & Boch Viclean en importeur Benelux van Blooming Bidets staan we garant voor een goed advies, deskundige service & installatie en uiteraard de beste prijzen.

 

Contactgegevens

 

 

Route

Bidetdouche.be

Hét DoucheWC Experience Center
van België !

Be a part of our experience en bezoek ons in ons Experience Center te Lommel. Wij bieden een ruim aanbod aan van douchetoiletten en handdouches van alle toonaangevende merken in verschillende prijsklassen. In ons Experience Center kan u de verschillen en accenten van verschillende douchetoiletten bekijken en deze zelf ervaren.
Als Dealer van GROHE, Geberit Aquaclean, Villeroy & Boch, Viclean en importeur Benelux van Blooming Bidets, staan we garant voor een goed advies, deskundige service & installatie.

 

Contactgegevens

 

 

Route