Potty Stool & I-wash Duo

€ 74,50
Op voorraad
SKU
pottystoolduo

Perfecte reiniging en een perfecte houding op uw toilet. Deze set van Potty Stool en I-Wash bidet bieden u elke dag opnieuw een optimale stoelgang. Volledig ontlast & fris gereinigd met water. Dat heeft impact op uw welzijn. U zult het merken! De juiste houding is van belang als u plaatsneemt op het toilet. Op een toilet zitten we in een onnatuurlijke houding, vooral bij een verhoogd toilet. Uw darm ontsluit veel beter in een hurkhouding. Zo zijn we geëvalueerd in duizenden jaren. Door uw voeten te plaatsen op dit speciaal hiervoor ontworpen trede, zult u merken dat u beter en vollediger ontlast. U zult merken dat u zich beter gaat voelen als uw darmen dagelijks volledig worden geleegd door bij het ontlasten in de 'hurkhouding' plaats te nemen. 3 stuks voor de prijs van 2, voor elk toilet in uw huis!

Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.