Popodusche Eco 2.0 Douche WC

€ 995,00
Op voorraad
SKU
popodusche-eco

Nu Leverbaar! De Popodusche ECO 2.0

De DoucheWC van Duitse signatuur is nu leverbaar in Nederland, exclusief bij Bidetdouche.nl

Het meest recente model van het Duitse bedrijf Popodusche: De Popodusche Eco 2.0. is nu leverbaar uit voorraad. De ECO 2.0 is het basis model uit de product complete DoucheWC reeks van Popodusche. Deze DoucheWC is leverbaar in 2 uitvoeringen: De ECO, het model waar u nu naar kijkt, met alle vitale functies en de Pro, met Full Options. Beide volledig ontworpen in Duitsland op basis van meer dan 15 jaar DoucheWC ontwikkeling. Dit geïntegreerde Douchetoilet biedt u alle functies, is zeer betrouwbaar, maakt gebruik van de laatste technieken en is vervaardigd in één van de meest moderne DoucheWC productiefaciliteit ter wereld, onder Duitse kwaliteitsbewaking. Het resultaat mag er dan ook zijn: Deutsche grundlichkeit, Solide componenten en een strak Europees Design. Toch een Hollands prijskaartje, want Popodusche heeft er naar gestreefd om de prijs zo fair en betaalbaar mogelijk te houden. Door de combinatie van jarenlange ervaring, eigen productie en productkennis is het gelukt om een prijsstelling te realiseren die voorheen onmogelijk was. Als grootse DoucheWC Center van de Benelux zijn wij daarom trots dat we dit innovatieve hoogwaardige Douchetoilet als enige in Nederland en Belgie mogen voeren.

 

Wat biedt de Popodusche Eco:

 

 • Stijlvol geintegreerde Douche-WC voorzien van alle relevante functies
 • Modern rimfree closet dat een geheel vormt met de bidetzitting
 • Afneembare zitting en deksel voor een eenvoudige reiniging
 • Nachtlicht funktie / Orientatieverlichting voor slaperige ogern 's-nachts
 • WC-zitting met Soft-Close-Funktie
 • Spoelrandloos / hygienisch door anti hechtlaag bacteriekiemvrij oppervlak
 • Zelfreinigende Anti-Bacteriele spoelarm (RVS) met afneembare sproeikop
 • Reinigingsstand voor DoucheArm

Douchestraal Functies:

 • Anale reiniging (Popodusche) - en Vaginale reiniging  (Ladydouche)
 • Douchestraal sterkte: In 5 standen instelbaar
 • Douchestraal positie: In 5 standen instelbaar
 • Watertemperatuur: In 5 standen instelbaar
Meer informatie
Warm WaterJa
Instelbare WatertemperatuurJa
Massage / PulsatieJa
Bubble WashJa
Hot Air DryNee
Verlichting (Nightlight inside)Ja
MateriaalKeramiek CleanCoat / Duroplast
Soft Close (Anti Slam) DekselJa
Automatische inschuivende sproeikopJa
Zelfreinigende sproeikopJa
Beschikbaar als verlengd model (54cm)Nee
Beschikbaar als Round model (50cm)Nee
Zithoogte40 cm (als wandcloset)
Met ReservoirNee
Inhoud boilerDoorstroomverwarming / Instant Heating
Minimale Waterdruk1BAR
Maximale Waterdruk6 BAR
Instelbare waterdrukJa
Maat draadaansluiting leidingwater3/8"
Aansluitspanning230V
Inclusief keramiekJa
KleurAlpine White
Electra nodigJa
AfstandsbedieningJa
Extra grote knoppen voor bedieningJa
Electrisch Vermogen900 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type BedieningAfstandsbediening
BedieningswijzeHand
Breedte375mm
Diepte595mm
GeurfilteringNee
Verwarmde zittingNee
Automatisch openende brilNee
VuilafstotendJa
Garantie3 Jaar
Voorkeursprofielen InstelbaarLaatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

2 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Het korte antwoord is: Ja. Dat kan altijd. Hoe de wateraansluiting wordt gemaakt hangt af van uw wensen of van het tyoe toilet dat u heeft: Staand (met de stortbak aan de wand), DuoBlok (met het reservoir op de het toilet) of Wandhangend (met een inbouwreservoir achter de wand). Klik op uw type toilet in deze vragenlijst voor de beschrijving van de installatie die past bij uw type toilet.

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 762.2 KB)
DoucheWC Electra & Water aansluiting voorbereiding
pdf
(Grootte: 2.7 MB)
Handleiding_Popodusche PRO ECO 2.0 Engels
pdf
(Grootte: 2.3 MB)
Handleiding_Popodusche PRO ECO 2.0 Nederlands
pdf
(Grootte: 4.4 MB)
Popodusche_Pro_Eco_2.0 Handleiding Nederlands

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of

Gerelateerde Posts