laufen riva cleanet douche wc

Laufen Riva Cleanet

Laufen Riva Cleanet

Normale prijs € 3.950,00 Speciale prijs € 3.499,00
SKU
8206914000001

Laufen Riva Cleanet

DoucheWC's zijn er inmiddels in vele verschijningen. Het comfort en de hygiëne van reiniging met water op het toilet is door alle grote merken opgemerkt en vormgegeven in een Douchetoilet. Laufen voegt met de Riva een nieuwe optie toe aan het extreme High End van het palet aan DouchWC's.

Zich beperkend tot de vitale bidet functies en op een geen enkel vlak toegevend aan design compromissen vormt de Riva een klasse op zich. De superieure keramiek, unieke bakking en anti hecht coating (LCC) van het closet zoals eigenlijk alleen Laufen dat in de vingers heeft, is uiteraard het minste dat u kunt verwachten.

Want genieten van het design zal op de achtergrond raken als u plaatsneemt op uw Riva en de wervelende reiniging aan den lijve ondervindt. De intensiteit en reinigende kracht van de Riva zijn ongeëvenaard. Dit is een DoucheWC die niet alleen gezien moet worden, maar vooral ervaren. Hygiëne is het centrale thema van de Riva geworden, waarbij over alle aspecten is nagedacht. Het exterieur van het apparaat is volledig toegankelijk en hierdoor zeer makkelijk te reinigen. Het gebruikte water is te allen tijde thermisch gedesinfecteerd zodat er een hygiëne op medisch niveau bereikt wordt.

Tot slot de meest essentiële functie van een Douchetoilet: De reiniging van de intieme zone. Hierin is de Riva onovertroffen. De waterstraal is intens en heeft een krachtig reinigend vermogen door de bundeling van 4 stralen en voelt toch als een tedere streling van de huid. We nodigen u van harte uit om de zinderende frisheid van de Riva zelf te ervaren in onze showroom.

De belangrijkste eigenschappen van de Laufen Cleanet Riva:De centrale en meest vitale functie van een DoucheWC is uiteraard de reinigingsfunctie. De Riva heeft absoluut meerdere zeer onderscheidende facetten, maar de reiniging is onovertroffen. Er is geen ander model dat de kracht van de Riva benadert. Met een vermogen van bijna 6 liter per minuut biedt de Riva een unieke reinigingssensatie. In enkele ogenblikken wordt hierdoor absolute en onberispelijke hygiëne bereikt. De intense reiniging is zo effectief dat een spoeling maar kort hoeft te duren. Zo is het het waterverbuik per saldo vergelijkbaar met concurrerende modellen.

 • Compacter dan een standaard wc
 • Gesloten, volledig geïntegreerd ontwerp
 • Geen spoelrand
 • Keramiek voorzien van vuilafstotende coating (LCC)
 • Intuïtief te bedienen met de draaiknop
 • Afstandsbediening
 • Krachtige doch milde douchestraal
 • Powermodus met 5,6 l/min
 • Zachtere ladydouche
 • Douchekop volledig beschermd
 • Automatische geurafzuiging
 • Led-nachtverlichting
 • Individueel instelbare gebruikersprofielen
 • Geïntegreerde zelfreinigingsfuncties
 • Afneembare zitting en deksel
 • Laag energieverbruik

U bent van harte welkom in onze Showroom in Rijswijk, waar u de RIVA douche wc live kunt zien en.. ervaren!
Dagelijks van 11:00 tot 18:00 ook in het weekend. Belt u wel even vantevoren voor een afspraak
Steenplaetstraat 6 2288 AA Rijswijk (ZH)
Tel. +31 ( 0 ) 70 22 100 66

DOUCHE WC CLEANET RIVA

Het douche toilet Cleanet Riva, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland is op alle fronten indrukwekkend. Het geïntegreerde, gestroomlijnde ontwerp in hoogwaardig keramiek en de slimme en gebruiksvriendelijke bidet functies staan garant voor een ultieme Douche WC ervaring.

Laufen is erin geslaagd de technologie op onovertroffen wijze volledig in het closet te integreren, zonder offers te brengen in het design. Met haar sobere moderne uitstraling geeft de Laufen Riva Douche-WC elke badkamer of toiletruimte een superieure uitstraling.
Een van de highlights van dit eersteklas closet is de veelzijdige, intuïtief te bedienen douchefunctie. De Cleanet Riva is voorzien van een handig, tweeledig bedieningsconcept: de draaiknop en de afstandsbediening. In het alledaagse gebruik kan de douche wc worden bediend met de roestvrijstalen draai- en drukknop aan de zijkant van het closet. Hoewel uiteraard elektronisch aangestuurd geeft deze robuuste RVS knop een solide mechanische feel. Via het touchscreen van de afstandsbediening zijn zowel standaard als meer gedetailleerde instellingen eenvoudig aan te passen.

De Cleanet Riva is het enige douche wc waarbij, naast het uitgebreide hygiëneprogramma, het complete watersysteem met regelmatige intervallen ook thermisch gereinigd wordt. Voor extra reinigingsgemak heeft de wc een voegvrij ontwerp, is het keramiek voorzien van een vuilafstotende coating (LCC) en kunnen zitting en deksel simpel en snel worden losgekoppeld. Dankzij de buitengewone spoelkracht, spoelt de Cleanet Riva zich bovendien – zonder spoelrand of spoeltunnel – volledig schoon.
Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Oscillerende sproeikop Ja
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Keramiek / Laufen Clean Coat (LCC)
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte 445mm
Met Reservoir nee
Inhoud Boiler 2,5 liter
Minimale Waterdruk 0.74 BAR
Maximale Waterdruk 7,54 BAR
Aansluiting leidingwater Buitendraad
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur True White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 1600W
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Batterijen nodig Ja
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 370mm
Hoogte 440mm
Diepte 590mm
Garantie 3 jaar
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja

File Downloads

pdf
(Formaat: 761.6 KB)
Laufen Clean Coat
pdf
(Formaat: 3.7 MB)
Laufen Riva Functie Overzicht
pdf
(Formaat: 2.9 MB)
Laufen Riva Handleiding Verkort