Laufen Navia Cleanet

€ 2.495,00
Op voorraad
SKU
8206914000002

Laufen Riva Navia

Laufen voegt met de Navia wederom een High End DoucheWC toe aan het steeds uibreidende palet van DouchWC's. Maar maakt deze design DoucheWC toegankelijker dan ooit door de prijsstelling binnen het middensegment te positioneren.

De Navia beperkt zich tot de essentiele functie van een bidet, namelijk de reiniging. Die is dan ook, net als zijn duurdere zusje, de Riva: Fenomenaal. Ook het design aspect doet niet onder onder voor de Riva en vormt een klasse op zich. De superieure keramiek, unieke bakking en anti hecht coating (LCC) van het closet zoals eigenlijk alleen Laufen dat in de vingers heeft, mag u uiteraard ook van de Navia verwachten. Laufen is er in geslaag een regulier wandcloset, in dit geval de Laufen Kartell, te voorzien van een sublieme reinigignsfunctie. Het closet is ook werkelijk identiek aan Laufen's meest prestigieuze model: Kartell. De ingetogen schoonheid van de Laufen Kartell ziet u dan ook zonder enige concessie terug in het design van de Navia. Reiniging met water is weliswaar een vereiste op een modern toilet maar het design moet daar niet onder lijden. Dat is de kern geweest van de vormgeving van de Laufen Navia. Echter zittend op uw Navia zal het design in uw gedachten op de achtergrond raken want als u eenmaal de wervelende reiniging aan den lijve ondervindt zal het gemak en het gevoel van ultieme hgyiene de boventoon voeren. De intensiteit en reinigende kracht van de Navia zijn ongeëvenaard. Want dit is een DoucheWC die niet alleen gezien moet worden, maar vooral ervaren. Hygiëne is het centrale thema van waarbij over alle aspecten is nagedacht. Het exterieur van het apparaat is volledig toegankelijk en hierdoor zeer makkelijk te reinigen. 
De Navia is onovertroffen in reinigingskracht. De waterstraal is intens en heeft een krachtig reinigend vermogen door de bundeling van 4 stralen en voelt toch als een tedere streling van de huid. We nodigen u van harte uit om de zinderende frisheid van de Navia zelf te ervaren in onze showroom.

De belangrijkste eigenschappen van de Laufen Cleanet Navia:

De centrale en meest vitale functie van een DoucheWC is uiteraard de reinigingsfunctie. De Riva heeft absoluut meerdere zeer onderscheidende facetten, maar de reiniging is onovertroffen. Er is geen ander model dat de kracht van de Riva benadert. Met een vermogen van bijna 6 liter per minuut biedt de Riva een unieke reinigingssensatie. In enkele ogenblikken wordt hierdoor absolute en onberispelijke hygiëne bereikt. De intense reiniging is zo effectief dat een spoeling maar kort hoeft te duren. Zo is het het waterverbuik per saldo vergelijkbaar met concurrerende modellen.

 • Compacter dan een standaard wc
 • Gesloten, volledig geïntegreerd ontwerp
 • Geen spoelrand
 • Keramiek voorzien van vuilafstotende coating (LCC)
 • Intuïtief te bedienen met de draaiknop
 • Afstandsbediening
 • Krachtige doch milde douchestraal
 • Powermodus met 5,6 l/min
 • Zachtere ladydouche
 • Douchekop volledig beschermd
 • Automatische geurafzuiging
 • Led-nachtverlichting
 • Individueel instelbare gebruikersprofielen
 • Geïntegreerde zelfreinigingsfuncties
 • Afneembare zitting en deksel
 • Laag energieverbruik

U bent van harte welkom in onze Showroom in Rijswijk, waar u de RIVA douche wc live kunt zien en.. ervaren!
Dagelijks van 11:00 tot 18:00 ook in het weekend. Belt u wel even vantevoren voor een afspraak
Steenplaetstraat 6 2288 AA Rijswijk (ZH)
Tel. +31 ( 0 ) 70 22 100 66

DOUCHE WC CLEANET NAVIA

Het douche toilet Cleanet Navia, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland is op alle fronten indrukwekkend. Het geïntegreerde, gestroomlijnde ontwerp in hoogwaardig keramiek en de slimme en gebruiksvriendelijke bidet functies staan garant voor een ultieme Douche WC ervaring.
Laufen is erin geslaagd de technologie op onovertroffen wijze volledig in het closet te integreren, zonder offers te brengen in het design. Met haar sobere moderne uitstraling geeft de Laufen Navia Douche-WC elke badkamer of toiletruimte een superieure uitstraling.
Een van de highlights van dit eersteklas closet is de veelzijdige, intuïtief te bedienen douchefunctie. De Cleanet Navia is voorzien van een handig, tweeledig bedieningsconcept: de draaiknop en de afstandsbediening. In het alledaagse gebruik kan de douche wc worden bediend met de roestvrijstalen draai- en drukknop aan de zijkant van het closet. Hoewel uiteraard elektronisch aangestuurd geeft deze robuuste RVS knop een solide mechanische feel. Via het touchscreen van de afstandsbediening zijn zowel standaard als meer gedetailleerde instellingen eenvoudig aan te passen.
De Cleanet Navia is het enige douche wc waarbij, naast het uitgebreide hygiëneprogramma, het complete watersysteem met regelmatige intervallen ook thermisch gereinigd wordt. Voor extra reinigingsgemak heeft de wc een voegvrij ontwerp, is het keramiek voorzien van een vuilafstotende coating (LCC) en kunnen zitting en deksel simpel en snel worden losgekoppeld. Dankzij de buitengewone spoelkracht, spoelt de Cleanet Navia zich bovendien – zonder spoelrand of spoeltunnel – volledig schoon.

Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Nee
Materiaal Keramiek / Laufen Clean Coat (LCC)
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte 445mm
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler 2,5 liter
Minimale Waterdruk 0.74 BAR
Maximale Waterdruk 7,54 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur True White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Nee
Electrisch Vermogen 1600 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 370mm
Diepte 590mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

WELCOME TO THE WORLD OF INTEGRATED SHOWER WC's

Cleanet Navia – simple in design, easy to use. An attractive shower toilet solution from bathroom specialist LAUFEN. The Cleanet Navia is designed and produced in Switzerland.

Minimised compact design, thanks to closed ceramic body

 

The timeless aesthetics and standard dimensions of Cleanet Navia are a familiar sight and blend into any bathroom environment. The technology is fully hidden from view in the closed ceramic body.

Peter Wirz talking about the shower toilet developed by his design company, Vetica, in Lucerne: «Our dream of perfection lies in the harmony of form, which is always closely linked to simplicity.»

Intuitive operation via rotary button or app

 

Hygiene must be easy! The rotary button within easy reach enables simple and intuitive use of the shower functions. The app provides additional functions.

Full access via app

 

All the shower functions can also be conveniently controlled via app. This can also be used to easily adjust the water temperature and manage service notifications as well as your user profile.

LCC surface refinement and no flushing rim

 

Thanks to the rimless shape and LCC refinement of the ceramic surface, Cleanet Navia is visibly clean and hygienic and can be cleaned quickly and thoroughly.

Powerful yet gentle shower spray up to 3.5 l/min

 

Thanks to the full, broad stream of water, Cleanet Navia cleans quickly, gently and thoroughly. Only an adequate stream of water feels pleasant and ensures comfort and cleanliness.

Hygienic and exchangeable nozzle and cover ring

 

The nozzle of the Cleanet Navia is rinsed thoroughly before and after use, is safely concealed in the cover ring when not in use, and can be easily replaced or cleaned whenever necessary.

Informative LED indicator light

 

The discreet LED indicator light on the underside of the Cleanet Navia reliably informs the user when the integral descaling function should be started.

Integrated descaling programme

 

The water-carrying components inside the Cleanet Navia can be descaled regularly with ease, meaning better hygiene and cleanliness as well as an increase in the service life of the shower toilet.

Pre-mounted, concealed LAUFEN assembly system

 

Effortless, time-saving installation of Cleanet Navia thanks to the proven, safe, pre-mounted installation system.

Removable WC seat and cover with lowering system

 

The robust, durable WC seat closes softly and gently and can be easily removed for thorough cleaning of the seat and ceramics.

Integrated sound insulation

 

Sound insulation is already integrated in the Cleanet Navia. This reduces the amount of noise from usage and functions, transmitted through the wall into neighbouring rooms. This system meets the extended sound insulation requirements of SIA 181 and DIN 4109 and has been certified by the Fraunhofer Institute.

 

Gerelateerde Posts