Kalkfilter NK11 set compleet met ,voorfilter, filter en terugslagklep

€ 149,00
Op voorraad
SKU
kalkfilter-zonder-stroom

Kalkfilter KalkGuard NK11 set compleet

 

Kalkfilter set met voorfilter, filter en terugslagklep

Met het KalkGuard Softener wordt het (drink) water behandeld middels een uniek doseringssysteem waardoor kalk in het water wordt geïsoleerd. Hard water geeft de nodige problemen; een defect verwarmingselement in de wasmachine, doffe glazen uit de vaatwasser, een verstopte douchekop en kalkaanslag op sanitair, tegel en douchewanden.

Plaatsing van het het Kalkguard filter verbetert de kwaliteit van het drinkwater en verlengt de levensduur van kranen, leidingen en apparatuur in sanitaire installaties.

 

Belangrijkste kenmerken

  • 100% veilig voor drinkwater (consumptie geschikt)
  • Zuiniger stoken met CV en boiler Voorkomt kalkaanslag op tegels en glas
  • Bespaart op zeep en shampoo
  • Zachter water voor uw huid
  • Eenvoudige installatie en onderhoudsarm
  • Schonere verwarmingselementen
  • Milieuvriendelijk
  • Uw investering snel terugverdiend
  • Geen electra nodig
  • Voordelige navullingen beschikbaar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.