GROHE Sensia Arena Actie

GROHE Sensia Arena

Previous
Aquaclean Sela Vloerstaand DoucheWC Geberit

Geberit Aquaclean sela Vloerstaand closet

Next
laufen riva cleanet douche wc

Laufen Riva Cleanet

GROHE Sensia Arena

Normale prijs € 2.175,00 Speciale prijs € 1.699,00
SKU
39354SH0

Sensia Arena. De DoucheWC van GROHE met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Tijdelijke lente actie: EUR 1699,00 ! Deze prijs geldt tot 21 juni 2108. Uiteraard alleen bij ons als GROHE Sensia Arena specialist: De beste prijs van Nederland, vakkundige montage en altijd de snelste service

Complementeer uw GROHE Sensia Arena verder met de gratis AutoFlushKit, voor intelligente en automatische spoeling. T/M 30 september 2018, gratis bij uw Sensia Arena met Rapid SL Set! Kijk hier voor de informatie

Zo combineert u de meeste innovatieve DoucheWC met het gemak van automatische spoeling na het opstaan van uw closet. Alleen de GROHE Sensia Arena biedt samen het GROHE Rapid SL inbouwreservoir de mogelijkheid om ook het doorspoelen geheel automatisch en naar wens in te stellen.

GROHE's meest recente douchetoilet is gelijk de meest innovatieve ooit: de Sensia Arena Spalet. Deze volledig keramische douche-wc combineeert Japanse techniek met een decennialange voorsprong met solide Duits design. Het oppervlak van het wandcloset is gemaakt van AquaCeramic, waar vuil en kalk niet aan kunnen hechten. In de afwerking is GROHE Hyperclean technologie gebruikt en het toilet heeft uiteraard een randloos design. De spoeling 'Triple Vortex' laat het water vanuit 3 invalshoeken het toilet binnenstromen en zorgt voor uiterst krachtige en effectieve spoeling.

De meest innovatieve specificaties op een rij:

 • Smartphone App & Bluetooth + afstandsbediening Download de App in de I-Tunes Store

 • Robuuste Duitse kwaliteit, Hoogwaardige Japanse technologie

 • Automatisch sensor gestuurde bril en deksel opening & sluiting

 • Onze garantie: Laagste prijs, beste service, meest kundige installatie en uiteraard zelf ervaren in onze showroom

 

ALLE SPECIFICATIES:

 • PERFECTE LICHAAMSREINIGING Met de Skinclean straaltechnologie heeft de douche-wc een selectie van volledig verstelbare straalsoorten, anti-bacteriële dubbele douche-armen en onbeperkt warm water voor een comfortabele reiniging.
 • ULTIEM HYGIËNISCH SCHOONMet toonaangevende Aquaceramic technologie, bacterie-resistente HyperClean coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen kun je zeker zijn van 100% hygiëne: HygieneClean.
 • PERSOONLIJK COMFORTMet functies zoals geurafzuiging, warme lucht föhn, nachtverlichting en de smartphone app bieden wij het slimste comfort: persoonlijk comfort. GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN VOOR PERFECTE LICHAAMSREINIGING GROHE SKINCLEAN De straaltechnologie van GROHE’s douche-wc’s laat je het straaltype, de straalsterkte en de positie zelf kiezen. Ontwikkeld om je na elk toiletgebruik een extra schoon gevoel te geven. Krachtig en toch zacht, altijd nauwkeurig en naar wens in te stellen.
 • INSTELBARE DOUCHE-ARM -Stel de douche-armen in zoals gewenst.
 • INSTELBARE WATERTEMPERATUUR -Stel de watertemperatuur in conform je persoonlijke voorkeur.
 • ONBEPERKTE WARM WATERVOORZIENING -Een ingebouwde warmwatervoorziening zorgt voor onbeperkt warm water voor de straalfuncties.
 • INSTELBARE STRAALDRUK -Stel de straalsterkte in volgens je wensen
 • DUBBELE DOUCHE-ARM -Separate douche-armen voor dames en achterzijde garanderen hygiëne en comfort.
 • ZACHTE STANDAARDSTRAAL -Voor een zachtere reiniging kies je de zachte straal optie.
 • LADY SHOWER -Een speciale douche-arm voor een zachte reiniging van het intieme gebied van dames.
 • MASSAGE STRAAL -Geeft je de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zachte en krachtige straalsterke - voor een rustgevend, pulserende massage effect.
 • OSCILLERENDE STRAAL -De zachte voorwaartse en achterwaartse beweging biedt een zachte reiniging over een groter gebied.
 • STANDAARDSTRAAL -Een speciale douche-arm voor nauwkeurige reiniging van de achterzijde voor een perfecte, krachtige reiniging.
 • HYGIENECLEAN -Opmerkelijke hygiënefuncties bieden ultieme reiniging. Dankzij de combinatie van onze toonaangevende anti-stick coating Aquaceramic en de HyperClean glazuur (dat de groei van 99,9 % van de bacteriën voorkomt) kun je erop vertrouwen dat je keramiek 100 jaar schoon blijft.
 • GROHE POWER FLUSH -Sterk draaiende beweging (vortex-effect) creëert een hoge zuigkracht voor een extra krachtige spoeling waardoor alle hoeken van het keramiek grondig worden gereinigd. RIMLESS TOILET -Met de rimless wandcloset wordt schoonmaken gemakkelijker. Geen vuil onder de spoelrand en de binnenkant van het wandcloset is schoon en helder - zonder spatten.
 • AQUACERAMIC -Creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!
 • HYPERCLEAN -Dit uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur gebruikt zilverionen die 99,9% van de bacteriegroei voorkomt. Hierdoor blijft je keramiek sprankelend schoon en bacterievrij.
 • TRIPLE VORTEX FLUSH -Drie wateruitlaten zorgen voor een krachtige draaikolk aan water (vortex-effect) bij elke spoeling. Alle hoeken van het keramiek worden gereinigd voor ultieme hygiëne.
 • SLIMMME EIGENSCHAPPEN VOOR HET GROOTSTE PERSOONLIJKE COMFORT SMARTPHONE APP ANDROID/IOS -Bedien je douche-wc en sla je persoonlijke instellingen op in de GROHE Sensia® Arena app voor extra gemak. Beschikbaar voor iOS of Android smartphone.
 • GEBRUIKERSPROFIEL MEMORY -Je kan meerdere gebruikersinstellingen opslaan en opzoeken iedere keer als je de Spalet gebruikt.
 • AFSTANDSBEDIENING -Toegang tot alle gebruikersmogelijkheden met de afstandsbediening.
 • ZIJPANEEL BEDIENING -De basistoepassingen kunnen ook direct en eenvoudig bediend worden aan de zijkant van de zitting.


Ervaar een nieuw gevoel van schoon en fris met de GROHE Sensia Arena douche-wc met een slank design en zelfreinigende technologie

Ontdek een nieuw niveau van persoonlijke verzorging en reiniging met dit toilet in Japanse stijl dat een combinatie is een van een toilet en een bidet, maar met veel meer extra functies. Dit technologisch geavanceerde toilet heeft twee aparte zelfreinigings sproeikoppen waarbij je de positie, kracht en temperatuur kunt aanpassen, met een oscillerende douche- en massagestraal en een droger met warme lucht. Maak een toiletbezoek aangenaam met kenmerken ontworpen voor comfort, waaronder het automatisch openen van de zitting en het deksel en een krachtige straal die de hele pot reinigt. Ontworpen voor 100% hygiëne en eenvoudige reiniging. De douche-wc gebruikt geurafzuiging om de lucht te reinigen terwijl de combinatie van de toonaagevende Aquaceramics laag en het Hyperclean glazuur bacteriën en kalkaanslag tegenhouden waardoor je vuil en de groei van bacteriën voor 99,9% voorkomt. Het slanke en hangende toiletontwerp past perfect in hedendaagse badkamers en de gladde lijnen zorgen ervoor dat vuil nergens achter kruipt. Gebruik het bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting, de afstandsbediening of de smartphone app om het toilet te bedienen en in te stellen en laat de GROHE Sensia Arena je dagelijkse badkamerroutine veranderen.

Alle gebruiksgemakken op een rij:
SkinClean technologie biedt 3 verschillende straalsoorten Een verstelbare normale straal, een aparte Lady Spray, een oscillerende straalfunctie voor uitgebreide reiniging en een massage straal voor een rustgevende ervaring. Zowel de watertemperatuur, straalsterkte als straalpositie kunnen worden aangepast. Alle sproeikoppen kunnen eenvoudig worden verwisseld voor ultieme hygiëne.

De beste functies voor jouw comfort Jouw persoonlijke comfort is verzekerd met een scala aan handige functies. De Sensia Arena is voorzien van een warme lucht droger voor snel en zacht drogen en een automatische geurafzuiging die het toilet fris laat ruiken. De sensorgestuurde nachtverlichting begeleidt je 's nachts door de badkamer.

Het schoonste toilet ooit GROHE's HygieneClean functies zorgen voor het schoonste toilet ter wereld! GROHE HyperClean is een uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur die 99,9% van de bacteriën weerstaat, terwijl de AquaCeramics coating zorgt voor een ultraglad oppervlakte waardoor niets achterblijft en schoonmaken gemakkelijk is.

Innovatieve spoeltechniek voor een krachtige spoeling GROHE toiletten hebben een spoeling met extra reinigingskracht die tot alle hoeken van de toiletpot reikt. In plaats van één waterinlaat gebruikt PowerFlush drie waterinlaten in het wandcloset om een draaikolk van water te creëren die reinigt tot in elk hoekje. Bovendien hebben de toiletten een randloos ontwerp waardoor geen verborgen vuil achterblijft. Dit resulteert in de meest efficiënte spoeling voor een schoon toilet, keer op keer.

Twee manieren om de douche-wc te bedienen Er zijn twee eenvoudige manieren om jouw favoriete straal en gewenste manier van reinigen te selecteren. Gebruik de intuïtieve afstandsbediening om de instellingen aan te passen, of download de smartphone app om een gebruikersprofiel te creëren zodat je douche-wc iedere keer jouw persoonlijke voorkeuren zal herinneren.

Opent, sluit en reinigt automatisch Gemak en lage onderhoudskosten zijn gegarandeerd dankzij de automatische functies. Een sensor opent automatisch de deksel bij het naderen en sluit de zitting na gebruik en de sproeikoppen worden automatisch gereinigd voor en na elk gebruik. Er is ook de optie om een sensorgestuurde automatische spoeling toe te voegen (vereist GROHE Sensia Arena automatische flush kit 46944000 voor het Rapid SL installatiesysteem 39112001).

Checklist ter controle of de Sensia Arena past:
Aansluiting afvoer: 90mm
Wateraansluiting: 3/8"
Diepte toilet: 600mm
Breedte toilet: 375mm
Gewicht: +/- 40kg
Hartafstand M12 draadstangen: 180mm
Nominale spanning: 220-240V. Aansluiten met flexibele drie aderige kabel
Max. stroomverbruik: 1300W
Montage van douche-wc, water- en elektrische aansluiting: via GROHE inbouwreservoir 39112001 (excl.)
Kan ook op bestaand inbouwreservoir met zelfdragend frame worden gemonteerd: Hoogte bestaande M12 draadstangen: minimaal 300mm (= zitting hoogte 445 mm) Water- en elektrische aansluiting via wandopbouw leidingwerk zijdelings (links en recht) van toilet of water- en elektrische aansluiting weggewerkt via bestaand inbouwreservoir; voor meer informatie neem contact met ons op.
Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Oscillerende sproeikop Ja
Hot Air Dry Ja, instelbaar
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Keramiek / AquaCeramics
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte in te stellen op inbouwreservoir
Met Reservoir nee
Inhoud Boiler Geen boiler. Instant heating!
Minimale Waterdruk 0.5 BAR
Maximale Waterdruk 10 BAR
Aansluiting leidingwater Buitendraad
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur True White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 1300W
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Batterijen nodig Ja
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 360mm
Hoogte 340mm
Diepte 600mm
Garantie 3 jaar
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Ja
Vuilafstotend Ja

File Downloads

pdf
(Formaat: 3.1 MB)
GROHE Sensia Arena snelgids
pdf
(Formaat: 12 MB)
GROHE | Intelligent Care Brochure