GROHE Auto Flush Kit

€ 149,95
Op voorraad
SKU
46944001
File Downloads
pdf
(Grootte: 92.3 KB)
GROHE_Specificatie-auto-flush-kit_46944000

GROHE Auto Flush Kit voor automatische spoeling

 

De autospoeling set is eenvoudig te monteren op een (bestaand) Rapid SL inboureservoir. De spoeling van uw closet kan hiermee volledig automatisch worden ingesteld of bediend worden met uw Iphone of Android App. Hiermee voegt u een bijzonder praktische en comfortabele functie toe aan het palet van functies van uw Sensia Arena Douche-WC

 

Deze set bevat alle componenten voor de installatie op uw RapidSL inbouwreservoir in combinatie met de GROHE Sensia Arena DoucheWC 

  • servomotor voor GD 2
    trekstang voor spoelventiel
    kabel + blinde afsluiting
    flexibele slang

Geniet van de nieuwste ontwikkeling voor jouw GROHE Sensia Arena douche-wc door een automatische doorspoeling toe te voegen. Je zal merken dat je deze installatiekit samen met de Rapid SL installatiesysteem (39112001) snel en eenvoudig plaatst. Voor nog meer comfort en hygiëne wordt de spoeling bediend door een sensor zodat de wc automatisch doorspoelt wanneer je opstaat. Je kunt ook op de knop van de afstandsbediening drukken. De kit bevat een servomotor voor spoelreservoir GD 2, een bedieningshendel voor de spoelklep, een kabel en dopmoeren en een flexibele slang. Wc-bedieningsplaat niet inbegrepen.

GROHE Rapid SL Installatiesysteem – snelle montagetijd en fluisterstille WC

Het GROHE Rapid SL installatiesysteem biedt tijdens- maar ook na de inbouw veel voordeel. Dankzij GROHE QuickFix® monteer je de WC snel en flexibel aan een vaste muur of in een systeemwand. Het systeem is TÜV-gekeurd en is met zijn belastbaar vermogen van 400 kg uiterst solide. De wandbevestiginsset 3855800M moet -als dat nodig is- apart worden bijbesteld. Eenmaal gemonteerd is het onderhoud dankzij het zwevende toilet en de onzichtbaar weggewerkte spoelreservoir snel en eenvoudig.

Dankzij GROHE Whisper® is de WC fluisterstil en zorgt de GROHE EcoJoy® duospoeling voor een besparing op je water tot wel 50%. Dit Rapid SL inbouwreservoir is geschikt om te combineren met Auto Flush, automatisch spoeling of bediend via App, samen met de Sensia Arena!

Meer informatie
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Met anti-condensisolatie Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Plaats wateraansluiting links Ja
Plaats wateraansluiting rechts Ja
Plaats Wateraansluiting achter Ja
Plaats wateraansluiting boven Ja
Spoelwaterhoeveelheid instelbaar Ja
Bediening Automatisch, via Sensia Arena
Geschikt voor handmatige bediening Ja
Geschikt voor pneumatische bediening Ja
Geschikt voor electronische bediening Ja
Geschikt voor duobloc Ja
Met stopkraan Nee
Met spoelbocht Nee
KIWA Keur Ja
Een vraag stellen ?

2 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Het korte antwoord is: Ja. Dat kan altijd. Hoe de wateraansluiting wordt gemaakt hangt af van uw wensen of van het tyoe toilet dat u heeft: Staand (met de stortbak aan de wand), DuoBlok (met het reservoir op de het toilet) of Wandhangend (met een inbouwreservoir achter de wand). Klik op uw type toilet in deze vragenlijst voor de beschrijving van de installatie die past bij uw type toilet.

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of