Geberit Type 3 keramische honingraatfilter voor Tuma en Mera 242.999.00.1

€ 49,95
Op voorraad
SKU
242.999.00.1

Geberit AquaClean keramische honingraatfilter type 3 voor Tuma, Mera – 242.999.00.1

Zowel uw Geberit AquaClean Mera (Comfort/Classic) als uw Geberit AquaClean Tuma Comfort zijn voorzien van een keramisch honingraatfilter die vieze geurtjes zuivert in uw toilet. Dit honingraatfilter type 3 filtert automatisch onaangename geuren wanneer de gebruiker plaatsneemt op de douche wc. De geurdeeltjes (negatieve geurionen) – die zorgen voor de geur – worden door koolstof omgezet in een neutrale geur (neutrale geurionen). En dankzij deze koolstoffilter kan iedereen genieten van zowel een hygienische reiniging als frisse lucht op het toilet, want stank hoeft niet te stinken.

 

Wanneer vervangt u het koolstoffilter op de Geberit AquaClean Mera/Tuma?

De Geberit AquaClean honingraat keramisch filter Type 3 (242999001) heeft bij een gemiddeld gebruik van de geurafzuiging een levensduur van ongeveer vier tot vijf jaar. Afhankelijk van het gebruik adviseert Geberit  dit eens per drie jaar te vervangen. 

 

Vervangen van het keramische honingraadfilter van de AquaClean douchewc’s?

De keramische honingraatfilter op de AquaClean douchewc bevindt zich bij de Mera aan de rechter onderkant van het apparaat en bij de Tuma aan de achterkant. Het is met een klikveer beveiligd waardoor het eenvoudig is te vervangen zonder een installateur. Volg het stappenplan hieronder om de honingfilter te vervangen.

 

Geberit AquaClean Mera Classic of Comfort

<
 

Geberit AquaClean Mera Classic of Comfort

De Geberit AquaClean koolstof honingraat keramisch filter Type 3 bevindt zich aan de rechter onderzijde van de douchetoilet.

Buig de klikveer iets opzij, om de keramische honingraatfilter los te maken. Trek gelijktijdig de verbruikte filter uit de houder.

De klikveer beveiligt na plaatsing de nieuwe filter. De geurneutralisering functioneert weer als nieuw!

Geberit AquaClean Tuma Comfort

 

Geberit AquaClean Tuma Comfort

De Geberit AquaClean koolstof honingraat keramisch filter Type 3 bevindt zich aan de achterzijde van de douche-toilet. Haal de douchewc los van het keramiek.

Buig de klikveer van het filtervak iets opzij, om de keramische honingraatfilter los te maken. Trek gelijktijdig de verbruikte filter uit de houder.

De klikveer van het filtervak beveiligt na plaatsing de nieuwe filter. De geur neutralisering functioneert weer als nieuw!

Een vraag stellen ?