Geberit Wand afstandsbediening voor AquaClean

€ 299,00
Op voorraad
SKU
147038SI1
Een vraag stellen ?
File Downloads
pdf
(Grootte: 2.2 MB)
aquaclean-afstandsbediening-paneel-handleiding
pdf
(Grootte: 919.6 KB)
aquaclean-afstandsbediening-paneel-installatie
pdf
(Grootte: 68.4 KB)
aquaclean-afstandsbediening-paneel-productblad

Aquaclean Bedieningspaneel met wandmontage

Naast de standaard afstandsbediening is er voor de Geberit AquaClean Mera ook een bedieningspaneel voor wandmontage beschikbaar. Het bedieningspaneel kan op elke gewenste plek worden geïnstalleerd en aan de wand worden geschroefd of gelijmd, zonder dat er een aansluiting nodig is. De belangrijkste douchewc functies kunnen eenvoudig bediend worden. In de ontwerpfase hoeft er geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, omdat het op batterijen werkt en via bluetooth op de douchewc functies is aangesloten. Het bedieningspaneel heeft een glazen oppervlak dat eenvoudig gereinigd kan worden en is verkrijgbaar in wit of zwart.

Specificaties 

  • Geschikt voor Geberit modellen: AquaClean Mera- en Geberit AquaClean Tuma Comfort-douchewc's
  • Optimaal bedieningscomfort
  • Geen electra aansluiting nodig
  • Douchewc reageert direct en accuraat 
  • Inclusief 3 lithiumbatterijen (type CR2032) en bevestigingsmateriaal
Dit moderne elegantewandbedieningspaneel is geschikt voor de Geberit AquaClean Mera Classic- en -Comfort- en de Geberit AquaClean Tuma Comfort-douchewc's. Het paneel is uitgevoerd in zwart of wit glas. Bij de Mera- en de Tuma Comfort-douchewc's wordt uiteraardeen  standaard hand afstandsbediening meegeleverd, maar dit paneel is prettiger voor bediening vanaf de wand en toont bovendien zeer elegant.

Via Bluetooth stuurt het wandbedieningspaneel de knoppen en functies van de douchewc’s direct aan, zonder ingewikkelde koppelingen. Het bedieningspaneel heeft een ingetogen modern design en kan op elk plek aan de wand worden geschroefd of gelijmd.

Bluetooth-verbindingen werken bovendien accurater dan infraroodbesturing, zodate douchewc zal snel en nauwkeurig reageert op de bedieningstoetsen die aangetikt worden. Een lichte aanraking is genoeg; het scherm is namelijk capacitief. De belangrijkste douchewc-functies zijn op dit bedieningspaneel in een oogopslag zichtbaar. Dit bedieningspaneel is 8,7 cm breed, 9,3 cm hoog en wordt geleverd inclusief 3 lithiumbatterijen (type CR2032) en bevestigingsmateriaal.
Meer informatie
Materiaal Glas
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Minimale Waterdruk n.v.t
Maximale Waterdruk n.v.t

Related products