Geberit doorstroombegrenzer valpijp demper

€ 9,50
Op voorraad
SKU
240.476.00.1

Reduceert de doorstroomhoeveelheid en kracht van de spoeling van het toilet.

Bij randloze toilets waarbij water over de rand spat is dit een toepassing die dit in vrijwel alle gevallen voorkomt.

De Geberit doorstroombegrenzer wordt gemonteerd in het inbouwreservoir. Wanneer het reservoir doorgespoeld wordt en het water zou iets over de rand van het toilet spetteren dan kan een doorstroombegrenzer worden geplaatst, zodat de doorstroomsnelheid wordt gereduceerd. Niet geschikt voor Geberit Omega inbouwreservoirs 12 cm

Een vraag stellen ?

3 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 207.1 KB)
Geberit doorstroombegrenzer installatie handleiding
pdf
(Grootte: 140 KB)
Geberit doorstroombegrenzer product informatie