Geberit AquaClean Mera Classic toiletsysteem vloerstaande wc

€ 4.495,00
Op voorraad
SKU
146.240.11.1
File Downloads
pdf
(Grootte: 151.5 KB)
Aquaclean Mera Classic Storing Checklist
pdf
(Grootte: 2.1 MB)
Geberit-AquaClean-Mera-Classic-vloerstaand-handleiding
pdf
(Grootte: 93 KB)
Geberit-AquaClean-Mera-Classic-vloerstaand-productblad

LAUFEN NAVIA. HET DESIGN WANDCLOSET MET BIDET FUNCTIE. INGETOGEN DESIGN MET UITBUNDIGE WATERSTRAAL!

Cleanet Navia – simpel in design, makkelijk in gebruik Een oogstrelende Douche WC integratie van badkamerspecialist LAUFEN. De Cleanet Navia is ontworpen én geproduceerd in Zwitzerland.

Sober compact design, in volledige keramische body

 

De tijdloze esthetiek en de reguliere afmetingen van de Cleanet Navia voelen natuurlijk aan en passen in elke badkamer of toiletomgeving. De technologie niet alleen volledig onzichtbaar, ook de vorm van de Laufen Navia

verraadt in geen enkel opzicht dat het een hoogwaardige Douche WC betreft. »

Intuitieve bediening via de roterende button of SmartPhone App

 

Hygiene moet gemakkelijk zijn! De roterende button direct binnen handbereik zorgt voor eenvoudige & intuitieve bediening van de DoucheWC functies. De SmartPhone App biedt u additionele functies.

Volledige controle via de SmartPhone App

 

Alle Douche WC functies kunnen eenvoudig worden bediend via de SmartPhone App. Zo stelt u bijvoorbeeld eenvoudig de watertemperatuur in, wordt op hoogte gehouden van service meldingen en kunt u voorkeuren per gebruiker instellen. 

LCC oppervlakte en geen spoelrand meer

 

Dankzij de randloze vorm en de gepatenteerde LCC structuur van het ceramische oppervlak, is de Cleanet Navia zichtbaar schoon en hygienisch en kan bovendien snel en grondig worden gereinigd. 

Krachtige en toch tedere Jet Spray tot maar liefst 3.5 l/min

 

Dankzij de volle robuuste waterstraal, reinigt de Laufen Cleanet Navia cleans snel, grondig en toch mild. Want alleen een adequate waterstaal verzekert een onberispelijk resultaat zonder een lange tijd te hoeven blijven zitten. Hierin laat de Laufen Navia andere modellen Dohchetoiletten ver achter zich.

Hygienische en vervangbare sproeikop (nozzle).

 

De nozzle van de Cleanet Navia wordt steeds rondom gereingigd, voor, tijdens en na gebruik. Hij is veilig afgeschermd in de cover ring als hij niet in gebruik is.

Informatief LED indicator licht

 

De discrete LED indicator verlicht de onderkant van de Cleanet Navia en geeft een betrouwbare indicatie over wanneer de automatische ontkalking te starten.

Integraal ontkalkingsprogramma

 

Alle waterdragende componenten inde Cleanet Navia kunnen eenvoudig automatisch worden ontkalkt. Hierdoor zijn reinheid & hygiene altijd optimaal en heeft uw Laufen Navia een lange levensduur.

Voorgemonteerd, verborgen LAUFEN bevestigingssysteem

 

Moeiteloos en tijdsbesparende installatie van de Cleanet Navia dankzij het veilige voorgemonteerde installatie systeem.

Afneembare Soft Closed zitting & deksel.

 

De robuuste, solide WC zitting sluit zacht en geruisloos en kan eenvoudig met een handbeweging afgenomen worden voor een grondige reiniging van zowel zitting als keramiek

Geluids isolatie

 

Geluids isolatie is geïntegreerd in de Cleanet Navia. Dit reduceert het geluidsniveau tot een minimum en verhindert dat trillingen door gebruik & functies door de wand naar naast- of achtergelegen ruimtes doordringt. Dit systeem voldoet aan de uitgebreide Geluids isolatie normen volgens de SIA 181 en DIN 4109 en is gecertificeerd door het het Fraunhofer Instituut.

Eigenschappen:

  • Hybride warmwatersysteem met doorstroomverwarmer en boiler
  • Anale douche met WhirlSpray-douchetechnologie met dubbele nozzle
  • Aparte Ladydouchekop in beschermde rustpositie
  • Temperatuur van douchewater instelbaar * Douchestraalsterkte in vijf stappen instelbaar
  • Douchearm in vijf stappen positioneerbaar
  • Oscillerende douche (automatisch voor- en achterwaarts bewegende douchearm) instelbaar
  • Automatische reiniging van de douchekop vooraf en achteraf met vers water
Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Ja
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte regulier, instelbaar
Met Reservoir Ja
Inhoud boiler Doorstroomverwarmer. Eindeloos warm water
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 8 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 1320 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

2 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Het korte antwoord is: Ja. Dat kan altijd. Hoe de wateraansluiting wordt gemaakt hangt af van uw wensen of van het tyoe toilet dat u heeft: Staand (met de stortbak aan de wand), DuoBlok (met het reservoir op de het toilet) of Wandhangend (met een inbouwreservoir achter de wand). Klik op uw type toilet in deze vragenlijst voor de beschrijving van de installatie die past bij uw type toilet.

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

Gerelateerde Posts