Veelgestelde vragen Villeroy & Boch ViClean

Veelgestelde vragen Villeroy en Boch ViClean

Veelgestelde vragen Villeroy en Boch ViClean

Met enkele kliks antwoord op uw vragen vinden! Hier vindt u een groot aantal antwoorden over Villeroy & Boch ViClean

ViClean-L

  • Art.-Nr. V02E L4 01

Aan de wand hangende toiletten

  • Subway 2.0, Art.-Nr. 5600 50 R1
  • Subway 2.0 DirectFlush, Art.-Nr. 5614 R5 R1

Aan de wand hangend toilet

  • Subway 2.0 DirectFlush, Art.-Nr. 5614 R6 R1

Het maximale waterverbruik van ViClean bedraagt 430 ml/min. per reinigingsbeurt.
Bovendien hebt u, net als bij elk traditioneel toilet, spoelwater nodig voor het doortrekken.

Nee, dat is niet nodig. ViClean werkt energiebesparend dankzij het intelligente energiebeheerysteem

Nee. Er zijn in Europa talloze voorschriften die de omgang met water en stroom in een apparaat definiëren. Uiteraard voldoet ViClean aan alle wettelijke voorschriften.

Nee. Bij een stroomstoring zijn de functies niet beschikbaar. Het doortrekken van het toilet blijft wel mogelijk
Het stroomverbruik is sterk afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en hun gebruiksgewoontes. In het algemeen kan worden gezegd dat het verbruik op het niveau van gangbare moderne huishoudelijke apparaten ligt. Het grootste deel daarvan komt voor rekening van de zitverwarming als comfortfunctie.
Bij een traditionele wc-zitting wordt de belasting opgevangen via de op de keramiek bevestigde scharnieren. Bij ViClean liggen de scharnieren op een hoger punt binnen de kunststofbehuizing. Frequente belasting van het deksel kan de levensduur van de scharnieren negatief beïnvloeden.
Meer informatie over functies kunt u vinden onder de tabjes "Gegevens" en "Meer Informatie" en u kunt ons uiteraard telefonische bereiken op (+031) 070 2210066 wij staan u graag te woord.

ViClean-L

  • Bij ViClean-L kunnen de zitting en het deksel handmatig worden geopend.
ViClean-U heeft een geïntegreerde bewegingsmelder en opent het deksel bij het naderen van het toilet automatisch. Het deksel gaat bij niet-gebruik na ca. 90 seconden dicht.
Ja. Beide ViClean-modellen beschikken over de innovatieve Soft Closing Technologie, die zorgt voor zacht en geruisloos sluiten van deksel en zitting.
Nee, de ViClean-opbouw wordt vast gemonteerd en dient niet zonder deskundige hulp zelf te worden gemonteerd of gedemonteerd. De ViClean-opbouwen passen alleen op de hiervoor bestemde keramiek van Villeroy & Boch.
Pagina