Vragen over persoonlijke lichaamsverzorging, reiniging met water en gezondheid

Vragen over persoonlijke lichaamsverzorging

Reiniging met water en gezondheid

Water is het natuurlijkste reinigingsmiddel. Stelt u zich eens voor dat wij ons met papier zouden schrobben in plaats van te douchen, of onze vaat met papier zouden schoonwrijven. WC Toilethygiëne met water is grondiger dan papier, laat geen sporen achter en is zacht voor de huid. U voelt zich erna gewoon goed, fris en bent echt schoon.
Ja. Met water is de reiniging beter en dus voelt men zich niet alleen schoner, maar is men ook schoner. Water speelt sinds mensenheugenis een essentiële rol in de reiniging en hygiëne. Het staat synoniem voor reinheid. Het overgrote deel van de wereldbevolking gebruikt water voor de intieme reiniging. In Nederland is het gebruik van papier in gebruik geraakt, maar het is een onhygiënische en achterhaalde manier van reinigen.
Voor iedereen die veel belang hecht aan welzijn, hygiëne en frisheid.

Cultuur is voortdurend aan verandering onderhevig. Tegenwoordig rijden wij niet meer met de koets, maar met de auto of beter nog: met een hybrideauto. Maar op het toilet reinigen wij ons al eeuwenlang op dezelfde manier, ondanks het feit dat veel mensen niet tevreden zijn met de huidige hygiënestandaard en zich niet echt schoon voelen na het gebruik van wc-papier. Volgens een gezondheids- en hygiëneonderzoek dat door marktonderzoeksbureau GfK in de herfst van 2008 werd uitgevoerd,... Lees meer

Zeker, want de reiniging met de zachte waterstraal is zeer mild en comfortabel. Er zijn ziekenhuizen en Kraamhotels die hun patiënten een Douchetoilet bieden, juist om die reden.

Tegenwoordig adviseren veel architecten om bij het ontwerp van de badkamer rekening te houden met toegankelijkheid en levensbestendigheid In dat opzicht is een DoucheWC niet gewoon een lifestyleproduct, maar een intelligente langetermijninvestering. Met een douchetoilet kunnen oudere personen dagelijks zelfstandig gebruikmaken van het toilet en zichzelf schoon en fris houden. Daarnaast kan Geberit AquaClean ook de zelfstandigheid, het welzijn en de persoonlijke hygiëne van gehandicapten... Lees meer