Vragen AxentOne Plus

Axent One.Plus

Axent One.Plus

Het is een toiletsysteem dat u met een zachte straal warm water reinigt, terwijl u het gebruikt.

Na een toiletbezoek is reinigen met water hygiënischer en milder voor uw huid dan met papier. De hoeveelheid papierafval verminderen is bovendien goed voor het milieu. De functie ladydouche biedt specifieke voordelen voor vrouwelijke hygiëne.
Het voordeel van reinigen met water is het enige verschil dat u zult merken. Op alle andere vlakken is AXENT ONE.PLUS hetzelfde als een standaard toilet.
Ja, het is bijzonder gebruiksvriendelijk. De functies worden geregeld met één enkele draaiknop. Dit model heeft een afstandsbediening voor extra comfort.
De douchewc van AXENT ONE.PLUS wast u terwijl u erop zit. De warme waterstraal en de watertemperatuur worden door een enkele draaiknop geregeld, die discreet aan de rechterkant van het toilet is ondergebracht.
Dit hangt af van het model en uw persoonlijke voorkeur. Dit model heeft een geïntegreerde warme föhn. De zachte lucht stroomt over uw huid, zodat u zich schoon, fris en droog voelt. De luchttemperatuur kan worden aangepast met behulp van een gebruiksvriendelijke draaiknop.

De DouchWC van Axent.One.Plus biedt naast de basis functies alles wat u maar wenst voor een aangename en hygiënische reinigingssensatie. Daarnaast biedt Axent ook de Axent .One. Dit model beschikt over de basis functies en heeft de de perfecte functies zoals verwarmde zitting, föhn en geurfiltering weggelaten.

We besteden veel tijd aan douchen en in bad gaan. Het is een natuurlijk deel van ons leven. Wij kunnen heel de dag fris blijven, als we ons met water reinigen na een toiletbezoek.
Water gebruiken om fris te blijven bij een toiletbezoek is niets nieuws – veel andere culturen, zowel oude als moderne, hebben water op die manier gebruikt. Water voedt en hydrateert ons, dus het is maar een kleine stap om onszelf met water te reinigen na een toiletbezoek.
Ja, AXENT ONE.PLUS is geschikt voor algemeen gebruik door de meeste mensen. Het kan ook voordelig zijn voor mensen met huidproblemen, omdat het grondig en mild reinigt.
Een douchewc kan een zekere mate van onafhankelijkheid bieden aan een mindervalide, afhankelijk van de aard van zijn of haar invaliditeit. Dankzij de enkele draaiknop is de AXENT ONE.PLUS extreem gebruiksvriendelijk. Sommige modellen kunnen bijzonder voordelig zijn omdat zij een toiletbidet en een luchtdroogeenheid in één bevatten. Vraag advies aan uw zorgverlener voordat u badkamerfaciliteiten voor een mindervalide installeert. Laat een nieuw badkamertoestel altijd door een gekwalificeerde... Lees meer
Ja, het kan heel de zwangerschap door veilig worden gebruikt. De waterstroom is warm, mild en ontspannend. Dankzij de enkele draaiknop is de AXENT ONE.PLUS extreem gebruiksvriendelijk. De ladydouche biedt voordelen voor vrouwelijke hygiëne voor vrouwen in elke levensfase.
Pagina