Aquaclean DoucheWC installatie

Aquaclean Douche WC Installatie

Ultieme frisheid – volledig intuïtief

De Geberit Aquclean Sela, Mera of 8000 serie zijn zwevende closets met geïntegreerde bidet functie.
Keramiek en techniek zijn hier voor elkaar ontworpen, zodat deze DoucheWC’s zowel qua design als functionaliteit in perfecte harmonie zijn.

 

De waterleiding en de electra worden onzichtbaar gemonteerd. Onze Aquaclean specialisten kunnen deze DoucheWC’s uiteraard plaatsen op een bestaand of nieuw aan te leggen Geberit inbouwreservoir, maar ook op een inbouwreservoir van een ander merk.

Omdat de installatie een specialistische klus is, bieden wij deze modellen aan inclusief installatie.

De inclusief installatie prijzen zoals vermeld op onze website gelden voor de volgende modellen:


Aquaclean Mera, White of Chrome
Aquaclean Sela, wandhandend of vloerstaand
Aquaclean 8000 & 8000plusAls het niet mogelijk is om de water- & electra aansluiting te maken aan de binnenzijde van het closet, kan er bij de Sela ook gekozen worden voor een externe oplossing, zoals in het voorbeeld hier boven.

Aquaclean Douchewc installeren is net zo eenvoudig als een gewoon toilet of bidet plaatsen. Een Aquaclean DoucheWC installatie kunt u zelf uitvoeren, maar uiteraard installeren wij uw Aquaclean Douche-WC vakkundig en voordelig. Als Aquaclean dealer en aquaclean installatie expert is de montage van uw douchetoilet in goede handen. U kunt uw douchetoilet uiteraard ook zelf installeren. Geberit heeft heldere instructies en aquaclean installatie demo films.