Grohe Sensia Arena

Sensia Arena

Solide, duurzaam, hoogwaardig design. Zo kent u GROHE.
Innovatief? Zeker.
Meebewegend met iedere trend? Niet altijd.

Reinigen met water op het toilet is een ontwikkeling die zoveel voordelen biedt dat GROHE die heeft omarmd. En zoals u van GROHE mag verwachten, is men hier niet over een nacht ijs gegaan.


De Sensia® Arena maakt direct duidelijk welk comfort en frisheid u voortaan dagelijks ter beschikking staat. Ontdek het verschil dat dit kan betekenen voor uw dagelijkse intieme hygiëne. Kijk voor hier voor alle specificaties, of nog beter.. kom langs in onze showroom en ervaar de Sensia Arena zelf.

De vele functies die een douchetoilet kan bieden, zijn zorgvuldig gewogen en uitsluitend de werkelijk relevante zijn in het design meegenomen en tot in perfectie ontworpen. Door slim de beste technologie in de markt te combineren met Duits design is GROHE er in geslaagd de ultieme douche-wc te introduceren: de Sensia Arena. Lichaamsreiniging, hygiëne en comfort dankzij een intuïtieve bediening worden gecombineerd met een oogstrelend design, waarbij prijsstelling niet uit het oog is verloren.

De subtiele details geven een gevoel van comfort en welzijn: Van de nachtverlichting die je in het donker naar het wandcloset leidt tot aan de wervelende spoeling en de automatische open- en sluitfunctie. Door de twee verstelbare douche-armen en onbeperkt warm water kun je genieten van een comfortabele reiniging. Het toilet blijft vrij van geuren door de geurafzuiging die wordt geactiveerd zodra je plaatsneemt op de zitting. Geniet van het sprankelende gevoel dat een gepersonaliseerde echt hygiënische reiniging u kan geven.

GROHE Sensia Arena, de allerschoonste douchewc op de markt. De Sensia Arena biedt eens scala aan bidet functies met als resultaat: Een revolutionair douchetoilet dat geen andere douchewc's en bidets naast zich duldt. Een Bidet WC combinatie in 1 perfect design. GROHE Sensia Arena. De meeste DoucheWC functies, het fraaiste bidet design en mooiste integratie van bidet met toilet