Aansluitset voor DoucheWC op inbouwreservoir intern

€ 49,00
Op voorraad
SKU
wui02

Deze wateraansluitset is geschikt om de interne wateraansluiting te maken vanaf een bestaand inbouwreservoir naar geïntegreerde bidet-toilets zoals de Aquaclean Sela of Aquaclean Mera. 8mm lang is eenvoudig door de buis te leiden van de Geberit of GROHE inbouwreservoirs.

Set bestaat uit:

  • Drukbestendige flexible 8mm slang 2,0 mtr (eenvoudig in te korten)
  • Metalen Mini 8mm F 3/8" M3/8" T-stuk
  • Metalen 8mm Opsteek F3/8" koppelstuk
  • Metalen Kogelstopkraan M3/8" F3/8"

 

Meer informatie
MateriaalDuroplast / Hoogwaardig kunstof
Breedte470mm
Diepte505mm
Maximale Waterdruk1.8bar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.