Mini Cart

Villeroy & Boch ViClean

Geïnspireerd door de natuur

Het douchetoilet ViClean-L van Villeroy & Boch maak op het eerste gezicht meteen indruk. Het esthetische, organische ontwerp is gebaseerd op de contouren van een blad en wordt hiermee een blikvanger in elk badkamerconcept.

Villeroy & Boch ViClean.

DoucheWC Technologie en Keramisch design in perfecte balans.

Water is de bron voor frisheid en reinheid en zorgt voor welzijn en behaaglijkheid. De rol die het toilet hierbij speelt, is aan het veranderen. Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa en biedt met de douchetoiletten ViClean-U+ en ViClean-L een slimme combinatie van toilet en bidet. De reiniging vindt niet met papier plaats, maar met water voor een geheel nieuw, veilig en schoon gevoel.

ViClean van Villeroy & Boch. Keramiek en techniek in perfecte harmonie

Japanse technologie op het gebied van Douchetoiletten heeft een voorsprong van decennia. Villeroy & Boch heeft dit onderkend en niet geprobeerd het wiel opnieuw uit te vinden, maar gekozen voor de samenwerking met de grootste en meest innovatie fabrikant van DoucheWC's ter wereld: Toto. De keramiek en het ontwerp zijn uiteraard de aspecten waar Villeroy & Boch superieur is, dus de ViClean is het resultaat van het beste van twee werelden.

De beide nieuwe douchetoiletten van Villeroy & Boch overtuigen door een hoge mate van comfort en hygiëne. ViClean-U+ staat voor perfecte hightech. ViClean-L bepaalt nieuwe standaarden op het gebied van design. Ontdek de reinigende kracht van water – en laat u inspireren voor een nieuwe badcultuur!

Bij Bidetdouche vindt u beide modellen, De Viclean L en de ViClean U. Zowel op onze site als in de showroom. Scherp geprijsd en met een uistekende installatie- en after sales service. Ga verder naar Villeroy & Boch overzicht