Roca In-Wash Inspira. Onontdekte parel binnen de DoucheWC markt in Nederland

Roca is een merk dat in Nederland tot op heden behoorlijk onder de radar van de consument is gebleven. Toch is Roca één van de grootste spelers wereldwijd binnen het sanitair segment. Deze Spaanse fabrikant zie je uiteraard veel in Spanje maar ook in Noord en Zuid Amerika is het zelfs de grootste leverancier van high end sanitatair producten. Zoals elk toonaangevend bedrijf in deze sector heeft ook Roca een DoucheWC ontwikkeld die er mag zijn. Zoals we bij Bidetdouche iedere Douche WC testen die we in ons assortiment opnemen, hebben we ook Roca In-Wash aan een grondige test sessie onderworpen en we moeten constateren dat dit Douchetoilet niet tegenvalt. Integendeel, hij overtreft onze verwachtingen. Een solide ontwerp, een breed pallet aan functies en een elegant design maakt dat dit Roca Douchetoilet zich kan meten met de toonaangevende merken in de markt, zoals Geberit en Toto. Het prijskaartje is daarentegen tich een stuk milder, Voor minder dan EUR 2000 haalt u deze fenomenale Douche WC in huis!

 

De gemidelde prijd vsn deze Roca Douche WC ligr rond de EUR 2.300,00 maar wij bieden hem aan ter kennismaking van voor EUR 1.995,00 

Veel beter wordt het niet. Pak deze DoucheWC nu mee want het klinkt wat overdreven wellicht, maar uw leven wordt een stuk comfortabler zonder een het primitieve geveeg met een papiertje. Elke dag opnieuw. Druk op een knopje voor een superieure reiniging of een veredeld vijgeblad. De keuze is aan u.

 

Bekijkt ku hem hier eens op uw gemak >> https://bidetdouche.nl/roca-in-wash%C2%AE-inspira.html

 

Of bekijk hem live in onze showroom, waar u onder het genot van een lekker kopje koffie niet alleen de Roca, maar alle DoucheWC's op de markt werkend kunt zien en zelfs ervaren!