Douche WC’s

Bidetdouche jarenlange ervaring in Douche WC 's van toonaangevende merken. Uitgebreide expertise waarmee wij u persoonlijk kunnen ondersteunen en adviseren bij uw keuze, aankoop en installatie van uw Douche WC of Toiletdouche.Bij BIDETDOUCHE zijn wij steeds op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit is duidelijk terug te vinden is in ons assortiment van innovatieve maar betaalbare kwaliteitsproducten. Daarnaast verzorgen we de plaatsing indien gewenst en bieden we een uitstekende service na verkoop.

 
 

De hoogste kwaliteit Douche WC

Voor Bidetdouche staat de kwaliteit van onze producten altijd voorop. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de douche wc en om alle gebruikers een fris gevoel te geven bij ieder toiletbezoek. Door ons uiteenlopende assortiment kunnen wij u persoonlijk adviseren en het perfecte product selecteren, afgestemd op uw specifieke wensen. Ook is het mogelijk om een douche wc te combineren met een closet in verschillende variaties, zoals wandhangend closet of vloerstaand closet.

Douche WC van toonaangevende merken

Bidetdouche werkt uitsluitend samen met merken die de kwaliteit waarborgen waar wij als bedrijf voor staan. Na jarenlange ervaring en samenwerking met onze leveranciers, hebben wij een specifiek assortiment ontwikkeld waarbij de kwaliteit van onze producten voorop staat. Hierdoor kunnen wij de ultieme sanitaire belevenis garanderen. Ons uiteenlopende assortiment van douche wc’s, bestaat onder andere uit de merken Blooming, Popodusche, Grohe, Geberit Aquaclean, Duravit, Axent, Villeroy & Boch Viclean, Laufen, Roca, Toto, Vitra en Tece.

Bezoek onze Douche WC showroom

Heeft u al een kijkje op de website genomen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke douche wc bij u past? Uiteraard bent u van harte welkom in onze Showroom. In onze showroom kan u de verschillen en accenten van de verschillende Douche wc’s bekijken en deze zelf ervaren waarbij wij u direct persoonlijk kunnen adviseren wat het beste bij u wensen past.

Neem contact met ons op voor een afspraak   +31(0)702210066
 

Adresgegevens:

Adres: Steenplaetstraat 6
 2288 AA Rijswijk (ZH)
 The Netherlands
Telefoon: +31(0)702210066
Email: info@bidetdouche.nl
Whats App: +31(0)624131254
Openingstijden:
  Dagelijks op afspraak   +31(0)702210066