Design Toilet voor Bidet

Aanbiedingsprijs € 245,00 € 325,00
Op voorraad
SKU
Bidettoilet

Design Zwevend Toilet. Optimaal design voor combinatie met een bidetbril.

Dit wandcloset is speciaal ontworpen voor elektronische bidets.
Door integratie van zowel de watervoorziening als de elektrische aansluiting in het wandcloset behoudt het de voordelen van een wandcloset. De meeste elektronische bidets op de markt passen op dit wandcloset.

Dit zwevend toilet past op ieder modern inbouwframe. De hartmaat is 18cm

Kenmerken:

- Integratie van water & slang,

- Integratie van stopcontact en kabel,

- Geschikt voor vrijwel ieder elektronisch of mechanisch bidet

- 100% wit keramisch materiaal,

- Voldoet aan EN997 (CE)

- Afmetingen: 555x425x355

De integratie van de watervoorziening en elektrische aansluiting in de toiletpot heeft vele voordelen:

- Een beter uiterlijk van het toilet - de algehele look is vergelijkbaar met een geïntegreerd toilet voor een klein deel van de kosten

- Het schoonmaken is sterk vereenvoudigd. de kabels en slangen zijn beschermd tegen stof,

- Meer veiligheid, omdat de elektrische aansluiting een betere bescherming geeft tegen waterspatten,

- Het voordeel van de verwijderbare elektronisch bidet t.o.v. een geïntegreerd toilet in het geval van reparatie of up-grade voor een nieuwe bidet,

Op de Closette model bevinden zich twee keramische panelen aan beide zijden zodat de gebruiker de toegang blijft houden tot het water en elektrische aansluiting.

De Closette wandcloset is compatibel met de meeste merken elektronische bidets, met name met de langere (elongated) versie van de zitting, voor een optimaal comfort.
Het volgende is een (niet-complete) lijst met passende bidets:

- AquaClean serie: 4000, 5000, 5000 Plus,

- BB serie: 800, 1000; DIB serie: 2500(R), 1500(R); USPA serie; Coway serie...

-Blooming Serie

 

Meer informatie
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Zithoogte +2cm t.o.v. gewone toiletbril
KIWA Keur Ja
Type Closet Wandhangend
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.