CB02 Black Chrome Ribbed Toiletdouche

€ 59,00
Op voorraad
SKU
CB02

Sublieme handdouche met de perfecte grip door de soft touch ribbed handgreep. Dit is een van onze favoriete sprays, vanwege 2 apsecten: Zeer compacte straal, die goed tussen de bilnaad komt en de billen elf droog laat. Gecombineerd met een hele goede controle over de kracht van waterstraal.
Push button aan de achterzijde geeft een simpele bediening in elke positie. Micro sproeikop geeft een ultra compacte straal voor een perfect controle over de reiniging
De Robuuste kwaliteit van deze handdouche staat garant voor jarenlange comfortable hygiene op uw toilet. Last but not least: Een fraai design, dat op geen enkel toilet zou mogen ontbreken!  • -Zink, zwaar verchroomd frame
  • -RVS interne mechaniek
  • -Waterdruk regelbaar
  • -Micro Sproeikop: Compacte waterstraal
  • -Ribbed soft feel houder
  • -Soft Push Button / Optimaal bedieningsgemak
  •  Custom Made voor Bidetdouche in Italie
Meer informatie
Kleur Black
Materiaal Nikkel Verchroom 220 Micron Black Duraplast Grip
Bidet functie (anale reiniging) Ja
Lady douche (vaginale reiniging) Ja
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 4BAR
Instelbare waterdruk Ja
Geschikt voor permanente waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Bedieningswijze Hand
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

2 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Ja dat kan. En relatief eenvoudig. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpesnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Het is ten zeerste aan te raden een stopkraantje op het T-stuk te draaien en dan pas de slang er op te schroeven. U kunt zo de druk regelen en de waterdruk van de toiletdouche halen als u hem niet gebuikt.

Ja dat kan. En relatief eenvoudig. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Deze zit bij een Duoblok aan de zijkant of onder de stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpesnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Het is ten zeerste aan te raden een stopkraantje op het T-stuk te draaien en dan pas de slang er op te schroeven. U kunt zo de druk regelen en de waterdruk van de toiletdouche halen als u hem niet gebuikt.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

Gerelateerde Posts