Ultieme reiniging vol slimme technologie: Het nieuwe GROHE Sensia® Arena-douchetoilet

Ultieme reiniging vol slimme technologie: Het nieuwe GROHE Sensia® Arena-douchetoilet

<<< Bidet Nieuws

Ons dagelijks leven zou ondenkbaar zijn zonder de slimme technologie waardoor we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden omringd. De laatste tijd komen er nieuwe technologieën op de markt om ons welzijn te verbeteren, zelfs in private ruimtes zoals de badkamer. Bij GROHE wordt de volgende stap in deze evolutie "Intelligent Care" genoemd: de nieuwe GROHE Spalet-productcategorie maakt gebruik van slimme technologieën om van ons meest persoonlijke ritueel een verfrissende en aangename ervaring te maken. Dit assortiment geavanceerde douchetoiletten combineert het beste van twee werelden – Duits design en techniek aan de ene kant en Japanse spacultuur aan de andere kant. Het Sensia® Arena-douchetoilet tilt douchetoiletten naar een nieuw niveau van zuiverheid en welzijn: het biedt een perfecte lichaamsverzorging, ultieme hygiëne en gepersonaliseerd comfort.

Wassen of vegen?

De nieuwe Sensia® Arena garandeert niet alleen een optimale zuiverheid, maar ziet er ook goed uit. De befaamde GROHE Design Studio stond in voor de vormgeving van het ogenschijnlijk gewichtloze silhouet, dat moeiteloos bij elke badkamerinrichting past. Bij het ontwerpproces heeft GROHE zich enkel laten leiden door de behoeften van de gebruikers en de vastberadenheid om een volledig intuïtieve gebruikersinterface te creëren. Het resultaat is een mooi en gestroomlijnd badkamerelement dat u onmiddellijk een comfortabel gevoel geeft.

Volledig gepersonaliseerde verzorging

Bij de Sensia® Arena draait het allemaal om personalisatie in plaats van standaardisatie. Alle instellingen kunnen worden aangepast via de afstandsbediening die aan de muur kan worden gemonteerd of met het bedieningspaneel op de zijkant van de zitting – van de sterkte van de straal tot de positie van de straal, van de watertemperatuur tot de duur van de reinigingscyclus. Het douchetoilet is uitgerust met een ingebouwde waterverwarmer om onbeperkte hoeveelheden warm water te leveren. Ook het type straal en de straalmodus kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Van een standaarddouche tot een ladyspray of een dubbele douche, van een oscillerende straal tot een massagestraal – u kan een verfrissende reinigingsroutine instellen die voldoet aan uw behoeften. De Sensia® Arena is ook klaar voor de digitale toekomst. Smartphonegebruikers kunnen de GROHE Spalet-app downloaden. Met deze app kan men de eigen voorkeuren programmeren in individuele profielen, zodat elk Sensia® Arena-douchetoilet overal ter wereld automatisch de gewenste zorg kan bieden.

Veilig en schoon tot in de puntjes

Het Sensia® Arena-douchetoilet is ontworpen om een van de zuiverste plaatsen in uw huis te zijn. Van de vorm van de pot tot de geavanceerde coatings, alles is aanwezig om een optimale zuiverheid en hygiëne te garanderen. De nieuwe GROHE AquaCeramic-technologie creëert een gladde hydrofiele laag op het keramisch oppervlak waardoor vuilresten en kalkaanslag niet aan de pot kunnen blijven plakken. Het geavanceerde GROHE HyperClean-oppervlak gebruikt bovendien natuurlijk antibacteriële zilverionen om 99 procent van alle bacteriegroei te voorkomen. Hierdoor blijft de keramische pot bijna moeiteloos glanzend schoon en bacterievrij.

Zuiverheid tot de derde macht

De unieke doorspoeling van het nieuwe Triple Vortex®-systeem draagt in hoge mate bij tot de ultieme hygiëne van de Sensia® Arena. Dit systeem spoelt tegelijk via drie afvoeren door en creëert een krachtige draaikolk die niets achterlaat. De randloze pot maakt schoonmaken bovendien eenvoudiger en voorkomt spatten tijdens de doorspoeling. Tegelijkertijd benut het uiterst doeltreffende Triple Vortex®-systeem elke druppel, zodat er weinig water wordt verbruikt.

Over elk detail van het nieuwe douchetoilet is grondig nagedacht om ervoor te zorgen dat het douchetoilet hygiënisch blijft bij het dagelijks gebruik. De sproeiarmen zijn niet alleen gemaakt van antibacterieel materiaal, maar worden ook automatisch gereinigd voor en na elk gebruik. Bovendien kan de sproeikop gemakkelijk worden vervangen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw douchetoilet altijd schoon zal zijn, zelfs na jarenlang gebruik. Wanneer de sproeiarmen niet worden gebruikt, worden ze beschermd tegen vuil achter een spuitmondbescherming.

Ongewenste geurtjes krijgen geen kans

Een aantal handige functies zorgen voor extra persoonlijk comfort. Een innovatief geurafzuigsysteem voorkomt ongewenste geurtjes. Het luchtscherm rond de pot verzegelt de lucht in het douchetoilet en een tweede opening zuigt geurtjes uit de pot door een speciale koolstoffilter. Het 'slimme' karakter van het douchetoilet komt ook tot uiting wanneer het douchetoilet de aanwezigheid van een persoon detecteert en het deksel automatisch opent als men in de buurt komt. Het deksel wordt ook automatisch gesloten na gebruik van het douchetoilet zonder dat u het deksel hoeft aan te raken. En 's nachts wordt u door een zacht nachtlicht naar het toilet geleid