Bidetdouche op Radio1

Bidetdouche op Radio1

<<< Bidet Nieuws

Het beeld van de  DoucheWC als 'zorgartikel' of 'medische voorziening' is echt iets van het verleden. Inmiddels schatten we dat ongeveer de helft van Nederlandse bevolking de moderne DoucheWC kent en zelfs met de gedachte speelt om hem aan te schaffen. En die stijgende interesse in DoucheWC's loopt door alle lagen en groepen van de bevolking, van trendgevoelige Jetsetter tot behoudende 55 plusser. Nu is de moderne DoucheWC ook niet meer te vergelijken met de logge apparaten van vroeger. Want het moderne Douchetoilet overtreft zelfs een regulier wandcloset in schoonheid en design. 

De NOS maakte er afgelopen Paasweekend een item over  >>>Hier te beluisteren waarbij Bidetdouche werd geïnterviewd over de zich sterk ontwikkelende DoucheWC Markt in Nederland

 

Tegenwoordig zijn er echt schitterende Douchetoilet modellen op de markt, voorzien van alle functies en toch heel betaalbaar inmiddels. En als je zo'n comfortabele en echt reinigende waterstraal eenmaal thuis hebt, ja dan ben je verkocht. Vegen met een papiertje lijkt dan ineens iets van heel vroeger. Iets primitiefs en eigenlijk een beetje vies. Dus eerlijk gezegd verbaast het ons bij Bidetdouche dat de DoucheWC weliswaar enorm stijgt in populariteit, maar dat het niet nóg veel sneller gaat. Want een artikel dat een dagelijks terugkerende handeling zó veel hygienischer en aangenamer maakt, zou iedereen toch willen hebben. Gelukkig lijkt het een kwestie van tijd, want we gunnen heel Nederland een echt frisse reiniging op het toilet. Mensen veranderen niet snel van gewoonte maar in ons 9 jarig bestaan hebben nog nooit meegemaakt dat een klant na aanschaf van een DoucheWC toch weer terugkeerde naar vegen met een toiletpapiertje. Het gemak & de hygiene van een waterstraal moet je alleen wel even zelf ervaren hebben, om overtuigd te raken.

In de uitzending van de NOS wordt een tevreden DoucheWC eigenaar  geïnterviewd en zijn verhaal is kenmerkend voor al onze klanten. De WC met waterreiniging ontdekt in het buitenland en bij terugkomst thuis was het weer behelpen.

Dus als u dit leest en denkt, zou ik ook zo'n waterstaal aan mijn toilet willen toevoegen is het antwoord: Ja dat wilt u. Wellicht moet u het nog even ontdekken, maar daarvoor hoeft u niet naar het buitenland gelukkig. Vanaf een paar tientjes hoort ook u bij de sanitaire Elite van Nederland!