Zakelijk

Biedt uw gasten of medewerkers echte hygiene op het toilet..


Bidets & DoucheWC's worden wereldwijd veel gebruikt. In Nederland wordt dit hygiënische systeem echter nog sporadisch benut. Hoewel de hygiënische, praktische en gastronomische voordelen helder zijn, kan het toevoegen van Bidets & DoucheWC's of Toiletdouches aan uw sanitaire voorzieningen grote kosten met zich meebrengen.

Laat u informeren over het alternatief dat Bidetdouche© kan bieden. Wij bieden behalve kwaliteits Bidets & DoucheWC's of Toiletdouches ook een professionele installatieservice en een 100% vervangingsgarantie en onderhoudscontract.
U kunt uw sanitaire (internationale) standaard voor uw gasten, huurders of kopers op eenvoudige en kost-effectieve wijze verbeteren. Bidetdouche© biedt maatprojecten en maatprijzen voor:

   Zorginstellingen

 Beauty, Wellness & Spa Organisaties

  Hotels

    Gemeentes / WMO

    Elke organisatie of onderneming die haar klanten, gasten of medewerkers een moderne toilethygiëne wil bieden.

Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst . Belt u ons op    +31 (0)70 221 00 66 of per e-mail aan    info@bidetdouche.nl


Reiniging met water is de sanitaire standaard op een modern toilet

Niet het ouderwetste bidet, maar een douchewc of toiletdouche is hiervoor ideaal. Biedt uw gasten, collega's, huurders of patiënten een moderne toilet hygiene. Met een douche wc of toiletdouche is uw toilet toegerust voor een weldadig, comfortabel en echt hygiënisch bezoek aan het kleinste kamertje. Toont u zich een manager, gastheer die werkelijk aandacht besteedt aan hygiene & comfort op het toilet. Een DoucheWC is voor elke HR Manager een uitstekende manier om medewerkers zich ook op het werk altijd fris en schoon te laten voelen. Bidetdouche biedt maatprijzen en kortingen op bidets voor zakelijke opdrachten. Breekwerk is nooit nodig voor de installatie van een douchetoilet of wc-sproeier.