Volle aandacht voor het 'Japans toilet' oftwel de DoucheWC in het programma 'Even tot Hier'. Het ludieke programma van de VARA heeft op op geestige wijze aandacht geschonken aan de niet te stuiten opmars van de DoucheWC in Nederland. Frans Bauer werd gebombardeerd tot ambassadeur van het Douchetoilet in Nederland. Een uitstekende keuze want een DoucheWC is inmiddels bij de sanitaire elite in Nederland al aardig op weg een household item in het toilet te worden.

Maar de grote massa, de noch immer 'vegende' massa, ook die verdient het om de hygiene en het comfort van een DoucheWC te ontdekken. En wie kan dat beter onder de aandacht brengen dan volkszanger Pur Sang: Frans Bauer. Al werd hij in de uitzending even gekscherend weggezet als Frans de Bauter, zijn nieuwe versie van 'Nooit meer Vegen voor mij' geeft wat ons betreft prima weer hoe prettig het gebruik van een DoucheWC is. 

Kijkt u zelf naar het super humoristische item, zoals dat werd uitgezonden in het programma 'Even tot Hier' bij de VARA . Item begint bij 31:26 minuten.. en duurt zo'n 5 minuten. Absoluut de moeite waard om even naar te kijken. En mocht u de volgende keer als u weer met toiletpapier aan de slag gaat onbewust het deuntje van Frans Bauer zit te neuriën.. Dan zijn wij slechte een emailtje of een belletje verwijderd om ook uw toilet te voorzien van zo'n heerlijke DoucheWC!

Bekijk uitzending