Aquaclean Tuma Functioneel DoucheWC Design

Geberit zal vanaf april de markt van DoucheWC's verder verrijken met een innovatief nieuw model: De Aquaclean Tuma. Een zeer elegantie en flexibel Douchetoilet die zowel als losse bidetzitting als in een complete set met naadloos aansluitend keramiek geleverd kan worden.

De Aquaclean Tuma doet in geen enkel opzicht onder voor een complete DoucheWC. Een zeer compleet functie palet, verborgen water- en electra aansluiting, een schitterend minimalistisch design en fraai gevormde afstandsbediening. Extra voordelen zijn de eenvoudige plaatsing op een bestaand closet en de kleur accenten die met de Top Plate kunnen worden bepaald.

De Aquaclean Tuma zal op de ISH te Frankfurt van maart worden gepresenteerd en is snel daarna leverbaar, namelijk vanaf 1 april 2017.

Overtuigende argumenten voor de Aqaclean Tuma
  • Het geavanceerde productconcept verenigt een slank en elegant ontwerp met ingenieuze technologie.
  • De Geberit AquaClean Tuma douche-wc is als een complete wc beschikbaar met een perfect op elkaar afgestemde keramische wc-pot en verborgen aansluitingen voor elektriciteit en water of als een toiletzitting voor aanpassing.
  • De gepatenteerde WhirlSpray-douchetechnologie zorgt voor een zeer grondige, revitaliserende en waterbesparende reiniging - een doorstroomverwarmer zorgt permanent voor warm water.
  • Bovendien is de comfortabele installatie voorzien van een effectieve geurafzuiging, een ergonomisch ontworpen verwarming van de wc-zitting, een warmeluchtföhn en een intuïtief ontworpen afstandsbediening.
  • Op het gebied van hygiëne en reinigingsgemak voldoet Geberit Rimfree, de keramische wc-pot zonder spoelrand, aan de moderne normen voor complete wc’s.
  • Bovendien zijn de water-, elektriciteits- en wandingangen volledig bedekt door de complete wc.
  • De montage kan gemakkelijk door één technisch expert worden uitgevoerd