Bidet

De term bidet is eigenlijk een verzamelbegrip geworden voor het toevoegen van reiniging met water op het toilet. In de 17e eeuw is het gebruik van het bidet ontstaan in Frankrijk, waarna het snel populariteit heeft gewonnen in Italië. Vanaf het begin van de 20e eeuw is het bidet steeds minder weg te denken in de badkamers van huishoudens wereldwijd en dan in de moderne vorm van Douche WC.

Bidetdouche.nl jarenlange ervaring in de verkoop en advisering van toonaangevende merken.Uitgebreide expertise waarmee wij u persoonlijk kunnen ondersteunen en adviseren.

 
 Een bidet wordt regelmatig als toevoeging op het toilet gebruikt, als additionele sanitaire optie om delen van het onderlichaam te kunnen reinigen. Dankzij vele ontwikkelingen in de afgelopen decennia, worden bidets en douche wc’s veel gecombineerd tot de ultieme sanitaire toevoeging, die aan uw toilet dat essentiële aspect toevoegt: Reiniging met water. Want als u na ieder toiletbezoekje een hygiënisch gevoel van frisheid wilt ervaren, dan bent u aan het juiste adres bij Bidetdouche.

JARENLANGE ERVARING ALS BIDET SPECIALIST 

Met een jarenlange ervaring in de verkoop en advisering van toonaangevende merken beschikken wij over unieke uitgebreide expertise waarmee wij u persoonlijk kunnen ondersteunen en adviseren bij uw gewenste aankoop. Bij bidetdouche zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente innovatieve ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit kunt u ook altijd up to date terugvinden in ons assortiment. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de meest moderne kwaliteitsproducten, uitstekende persoonlijke service en uiteraard de scherpste prijs.

ALTIJD EEN BIDET VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Tegenwoordig zijn er bidets in veel verschillende vormen, maten en designs. Voor Bidetdouche staat de productkwaliteit altijd centraal. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de ultieme sanitaire belevenis. Met ons uiteenlopend assortiment adviseren wij u graag persoonlijk. Daarbij kijken wij naar uw specifieke wensen, maar ook naar de stijl die het beste aansluit bij uw woning. U kunt bij ons terecht voor producten die functioneel uitstekend werken, maar ook beschikken over fraaie esthetiek.

BIDET VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

Bidetdouche werkt uitsluitend samen met toonaangevende merken van kwaliteit. Hiermee willen wij als specialist altijd de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waarborgen. Na onze jarenlange ervaring en samenwerking met specifieke leveranciers, hebben wij ons eigen assortiment ontwikkeld waar u op kunt vertrouwen zodat wij u de ultieme sanitaire belevenis kunnen garanderen.
Het uiteenlopend bidet assortiment, bestaat onder andere uit de merken Blooming, Popodusche, Grohe, Laufen, Axent, Villeroy & Boch, Vitra, Duravit, TOTO, Roca en Geberit Aquaclean. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om producten te combineren, zoals een elektrische douche wc of een handdouche toilet als toevoeging op uw bidet. 

BEZOEK ONZE BIDET SHOWROOM

Wanneer u een kijkje op onze website heeft genomen, maar nog niet heeft kunnen bepalen welk bidet het beste aansluit bij uw wensen, kunt u uiteraard ook langskomen in onze XL Bidet showroom, verreweg de grootste van Nederland. Hier is ons volledig bidet assortiment werkend te zien en te testen. Hierbij geven wij u graag direct persoonlijk advies.

De locatie van onze toonzaal is Voorschoterweg 51 2235 SG Valkenburg (Tussen Wassenaar en Leiden).

Openingstijden maandag t/m zaterdag op afspraak !

Voor een afspraak in onze Showroom kunt u telefonische contact met ons op nemen Tel: +31(0)702210066
Dan nemen wij graag de tijd voor u!