SILICON afdichtings TAPE

€ 19,95
Op voorraad
SKU
seal-afdichtings-tape

Facon afdichtingstape.

De meest hoogwaardige afdichtingstape op de markt voor zowel schroefdraad als pijpverbindingen. Object probleemloos in de juiste postitie te draaien en toch altijd waterdicht. Levenslang lekvrij. 1 rolletje voldoende vool al ua aansluitingen in huis. 

Uiteraard is Facon gecertificeerd en goedgekeurd door de gerenomeerde instituten wereldwijd (DVGW, WRC, BAM, NSF). Facon Sealing Tape is  goedgekeurd voor volgende toepassingen:

  • Koud en heet water
  • Drinkwater
  • Gas (LPG)
  • Temperatuur tot 130°C
  • Druk tot 16 bar
Een vraag stellen ?

3 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 287.2 KB)
facon SILICONE SEALING TAPE handleiding